• KREATIVNA NOVOGODIŠNJA RADIONICA ZA DECU

  ZRENJANIN – U susret novogodišnjim praznicima, zrenjaninski Dečiji stvaralački centar „Maštalište“ organizovao je „Kreativnu novogodišnju radionicu za decu“ i druženje sa Deda Mrazom. Ovaj događaj održan je u prostorijama Gradske narodne biblioteke „Žarko Zrenjanin“, uz svesrdnu podršku i pomoć kompanije GOMEX. Nakon nekoliko uvodnih reči i svečanog otvaranja radionice, kreativni deo (pravljenje ukrasa Sneška Belića […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  KREATIVNA NOVOGODIŠNJA RADIONICA ZA DECU

  ZRENJANIN – U susret novogodišnjim praznicima, zrenjaninski Dečiji stvaralački centar „Maštalište“ organizovao je „Kreativnu novogodišnju radionicu za decu“ i druženje sa Deda Mrazom.

  Ovaj događaj održan je u prostorijama Gradske narodne biblioteke „Žarko Zrenjanin“, uz svesrdnu podršku i pomoć kompanije GOMEX.

  Nakon nekoliko uvodnih reči i svečanog otvaranja radionice, kreativni deo (pravljenje ukrasa Sneška Belića i Medvedića Mede sa poklončićem, jelkice i Deda Mraza) bio je zagrevanje za nastavak koji je bio još bolji i zanimljiviji.

  Usledio je film pod nazivom „Avanture Dobrog Vuka“, sastavljen od audio verzija dečjih pesama, nakon čega su se na sceni pojavili glumci (momci i devojke, učenici Ekonomsko – trgovinske škole „Jovan Trajković“ iz Zrenjanina ) koji su izveli prigodnu predstavu, dramatizaciju pesme Duška Radovića „Zamislite“, da bi na kraju svi učesnici radionice zajedno pozvali Deda Mraza sa kojim su se sjajno družili, nasmejali, a bogami i recitovali.

  Naravno, svi dečaci i devojčice su bili dobri i obećali su da će i naredne godine slušati svoje roditelje i biti marljivi u školi, pa je usledila podela paketića i fotografisanje.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Društvo