• Kompanija GLM – RS donirala računare školi „Petar Petrović Njegoš“

  Kompanija GLM – RS doo iz Zrenjanina donirala je juče pet računarskih konfiguracija Osnovnoj školi „Petar Petrović Njegoš“. Kompjuteri su namenjeni opremanju računarskog kabineta najveće osnovne škole u regionu.   Donaciju je direktorki škole Mariji Mijoković predao direktor firme GLM – RS Rade Berbakov.   Primopredaji donacije je prisustvovao i pomoćnik gradonačelnika Zrenjanina Duško Radišić. […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Kompanija GLM – RS donirala računare školi „Petar Petrović Njegoš“

  Kompanija GLM – RS doo iz Zrenjanina donirala je juče pet računarskih konfiguracija Osnovnoj školi „Petar Petrović Njegoš“. Kompjuteri su namenjeni opremanju računarskog kabineta najveće osnovne škole u regionu.

   

  Donaciju je direktorki škole Mariji Mijoković predao direktor firme GLM – RS Rade Berbakov.

   

  Primopredaji donacije je prisustvovao i pomoćnik gradonačelnika Zrenjanina Duško Radišić.

   

  Pročitajte još: Obezbeđene bespilotne letelice za pet osnovnih škola

   

  Predstavnici lokalne samouprave i škole zahvalili su se kompaniji GLM – RS zato što je pokazala društvenu odgovornost. Kako je rečeno ovom prilikom, društveno odgovorni privredni subjekti, kao što je kompanija GLM – RS pomažu da se poboljšaju uslovi rada u školama u Zrenjaninu.

   

  Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Društvo