• IMENUJ MASKOTU, IZABERI NAJBOLJE IME ZA NOVOG DRUGARA

  BEOGRAD – Najmasovnija kampanja za promociju i očuvanje kulturne baštine u Srbiji od ove sezone dobija svoju zvaničnu maskotu, a budući da je kampanja dobrim delom usmerena ka najmlađim pripadnicima našeg društva, organizacioni tim kampanje odlučio je da priredi svojevrsan konkurs za imenovanje maskote.     „Konkurs je namenjen osnovcima koji će svojim idejama pomoći […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  IMENUJ MASKOTU, IZABERI NAJBOLJE IME ZA NOVOG DRUGARA

  BEOGRAD – Najmasovnija kampanja za promociju i očuvanje kulturne baštine u Srbiji od ove sezone dobija svoju zvaničnu maskotu, a budući da je kampanja dobrim delom usmerena ka najmlađim pripadnicima našeg društva, organizacioni tim kampanje odlučio je da priredi svojevrsan konkurs za imenovanje maskote.

   

  maskota kultura na dar

   

  „Konkurs je namenjen osnovcima koji će svojim idejama pomoći našem timu da izabere najbolje ime za našeg novog drugara, a svoju ideju možete da prijavite na sledećem linku: http://kulturanadar.dar.org.rs/imenuj-maskotu/ Naša maskota je vredna, ali svoju marljivost ističe kroz igru i komiku. Voli da istražuje svet oko sebe, da gradi, čuva, neguje i štiti kulturnu baštinu svog mesta. Ne mrzi je da ode i do najudaljenijih krajeva radi znanja i avanture, a glavni cilj u životu joj je da otkrije sve tajne prostora u kom živi, da razveje maglu neznanja i misterije, saopštilo je Društvo za akademski razvoj.

   

  Danilo Krlović, poznatiji kao Kontrazen, tvorac je maskote kampanje, a ko će joj dati ime saznaćemo vrlo brzo jer je konkurs otvoren do 1. aprila.

   

  Društvo za akademski razvoj već pola decenije učestvuje u odbrani kulture i po peti put pokreće najpopularniju kampanju za promociju i očuvanje kulturne baštine u Srbiji. „Kultura na DAR“ ove godine će trajati do 1. maja. Pozivaju se svi građani Srbije da načine fotografiju ili snime film u trajanju do 3 minuta o svom omiljenom kulturnom dobru u mestu u kome žive.

   

  Kao i proteklih sezona, nije bitno godište, ni pol, kao ni broj autora ili autorki koji učestvuju u stvaranju radova, već je najbitnije da fotografije i filmovi budu tako osmišljeni da predstave mesta, ljude ili događaje na najbolji mogući način.

   

  Više o propozicijama možete pronaći na sledećem linku: http://kulturanadar.dar.org.rs/propozicije-konkursa/

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Društvo