• Gradski čelnici iskazali veliku zahvalnost volonterima Crvenog krsta

  Povodom Svetskog dana Crvenog krsta, zamenik gradonačelnika Saša Santovac i pomoćnici Dragan Ćapin, Duško Radišić i Simo Salapura primili su danas volontere Crvenog krsta Zrenjanin. Ovi volonteri su, inače, bili angažovani na pružanju pomoći tokom vanrednog stanja.   Saša Santovac im se ovom prilikom zahvalio na svemu što su učinili, posebno tokom prethodnih nedelja.   […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Gradski čelnici iskazali veliku zahvalnost volonterima Crvenog krsta

  Povodom Svetskog dana Crvenog krsta, zamenik gradonačelnika Saša Santovac i pomoćnici Dragan Ćapin, Duško Radišić i Simo Salapura primili su danas volontere Crvenog krsta Zrenjanin. Ovi volonteri su, inače, bili angažovani na pružanju pomoći tokom vanrednog stanja.

   

  Saša Santovac im se ovom prilikom zahvalio na svemu što su učinili, posebno tokom prethodnih nedelja.

   

  – Uradili smo mnogo toga i time uspeli da stvorimo sredinu sa malim brojem zaraženih lica u odnosu na druge gradove. Moram naglasiti da bez vas to ne bismo postigli. Mnogo ste radili i pomagali, ne samo nama, već i ljudima kojima je pomoć bila potrebna – rekao je Santovac.

   

  On je naglasio da se svi vraćamo normalnom životu i svakodnevnim aktivnostima, ali da se i dalje mora voditi računa o bezbednosti.

   

  Pročitajte još: Gradski štab doneo nove odluke i zaključke po ukidanju vanrednog stanja

   

  volonteri crvenog krsta

   

  Sekretarka Crvenog krsta Zrenjanin Aleksandra Tanasijević navela je da su volonteri proveli pedesetak dana na terenu.

   

  – Pokazali smo da je Crveni krst uvek tu kada je teško, a naša snaga je u ovim mladim ljudima – rekla je ona.

   

  Kazala je i da je za sve njih ovo vanredno stanje bila nova situacija, ali da su vodili računa o svojoj i bezbednosti svih ostalih sa kojima su se susretali. Srećom, među volonterima nije bilo zaraženih.

   

  – Ogroman posao je za nama i pomogli smo velikom broju ljudi. Volonteri Crvenog krsta bili su inicijalna kapisla za sve druge, a radujemo se što su nam se u pružanju pomoći pridružili i zrenjaninski sportisti i drugi koji su to želeli – rekla je Tanasijević.

   

  Na današnjem prijemu volonterima su uručene majice i zaštitne maske, a gradski čelnici su im izrazili zahvalnost i velikim aplauzom.

   

  volonteri crvenog krsta

   

  Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Društvo