• Gradonačelnik raspisao konkurs za dodelu stipendija đacima i studentima

  Gradonačelnik Zrenjanina Simo Salapura raspisao je konkurs za dodelu stipendija učenicima i studentima za školsku 2020/21. godinu.   Pravo na stipendiju imaju učenici srednjih škola i studenti obrazovnih institucija čiji je osnivač Republika Srbija, Autonomna pokrajina Vojvodina ili jedinica lokalne samouprave.   Pravo na stipendiju imaju i učenici i studenti iz osetljivih društvenih grupa.   […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Gradonačelnik raspisao konkurs za dodelu stipendija đacima i studentima

  Gradonačelnik Zrenjanina Simo Salapura raspisao je konkurs za dodelu stipendija učenicima i studentima za školsku 2020/21. godinu.

   

  Pravo na stipendiju imaju učenici srednjih škola i studenti obrazovnih institucija čiji je osnivač Republika Srbija, Autonomna pokrajina Vojvodina ili jedinica lokalne samouprave.

   

  Pravo na stipendiju imaju i učenici i studenti iz osetljivih društvenih grupa.

   

  U konkursu su definisani i ostali uslovi neophodni za konkurisanje za stipendije.

   

  PROČITAJTE JOŠ: Žitištanin Dragan Kosović na čelu Asocijacije studenata iz Evrope

   

  Visina mesečne stipendije koja se dodeljuje učenicima srednjih škola iznosi 5.400 dinara, a visina mesečne stipendije koja se dodeljuje studentima je 8.400 dinara, i isplaćuju se u deset mesečnih rata.

   

  Konkurs je otvoren do 12. februara.

   

  Prijave na konkurs sa potrebnom dokumentacijom se predaju na pisarnici Gradske uprave Zrenjanin, ili se poštom dostavljaju na adresu Grad Zrenjanin, Odeljenje za društvene delatnosti, sa naznakom „Konkurs za dodelu stipendija učenicima srednjih škola i studentima sa teritorije grada Zrenjanina“, Trg slobode broj 10, Zrenjanin.

   

  Dodatne informacije mogu se dobiti svakog radnog dana u Odeljenju društvenih delatnosti ili putem telefona 023 315 0183.

   

  Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Društvo