• GINEKOLOŠKI REZULTATI STIŽU SMS PORUKAMA

  ZRENJANIN – Od septembra ove godine u Savetovalištu za žene počinje sa radom novi sistem obaveštavanja putem SMS poruka, o rezultatima PAP brisa uzetog u okviru skrining programa ranog otkrivanja karcinoma grlića materice, saopšteno je danas iz Doma zdravlja „Dr Boško Vrebalov“ u Zrenjaninu.     SMS poruka biće prosleđena u periodu od 3 do 4 […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  GINEKOLOŠKI REZULTATI STIŽU SMS PORUKAMA

  ZRENJANIN – Od septembra ove godine u Savetovalištu za žene počinje sa radom novi sistem obaveštavanja putem SMS poruka, o rezultatima PAP brisa uzetog u okviru skrining programa ranog otkrivanja karcinoma grlića materice, saopšteno je danas iz Doma zdravlja „Dr Boško Vrebalov“ u Zrenjaninu.

   

   

  SMS poruka biće prosleđena u periodu od 3 do 4 nedelje od datuma uzimanja PAP brisa, isključivo onim ženama čiji je nalaz uredan i ne zahteva terapiju ili dodatnu dijagnostiku.

   

  „Žene kojima je potrebna terapija ili dodatna dijagnostika biće obaveštene direktnim telefonskim pozivom od strane medicinske sestre Savetovališta za žene, u kojem će im biti preciziran termin za posetu kod izabranog ginekologa“, navode u Domu zdravlja.

   

  Žene koje nisu ostavile podatak o broju telefona na koji mogu biti kontaktirane od strane Doma zdravlja – Savetovališta za žene, neophodno je da se same informišu o svom rezultatu pozivanjem na broj 023/564-532 ili ličnim dolaskom.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Društvo

  Debata o značaju prava na udruživanje

  Građanski preokret, u saradnji s Beogradskom otvorenom školom, uz podršku Evropske unije, u subotu, 25. maja, organizuje u Zrenjaninu debatu o značaju prava na […]