• Gerontološki centar Zrenjanin od Pokrajine dobio preko četiri miliona dinara

  Predsednik Pokrajinske vlade Igor Mirović uručio je predstavnicima nadležnih ustanova ugovore za unapređenje socijalne zaštite u Vojvodini.   Ovim konkursom dodeljeno je 160 miliona dinara za realizaciju 74 ugovora, za ukupno 35 ustanova za smeštaj korisnika i centara za socijalni rad. Ugovori se odnose na nabavku medicinske i druge opreme, rekonstrukciju, održavanje i adaptaciju objekata […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Gerontološki centar Zrenjanin od Pokrajine dobio preko četiri miliona dinara

  Predsednik Pokrajinske vlade Igor Mirović uručio je predstavnicima nadležnih ustanova ugovore za unapređenje socijalne zaštite u Vojvodini.

   

  Ovim konkursom dodeljeno je 160 miliona dinara za realizaciju 74 ugovora, za ukupno 35 ustanova za smeštaj korisnika i centara za socijalni rad. Ugovori se odnose na nabavku medicinske i druge opreme, rekonstrukciju, održavanje i adaptaciju objekata socijalne zaštite i podršku redovnim programima u direktnom radu s korisnicima.

   

  PROČITAJTE JOŠ: Šta će pokazati popis stanovništva u oktobru: Gubi li Zrenjanin populaciju?

   

  Sredstva su, između ostalog, obezbeđena i za Gerontološki centar Zrenjanin. Ugovor je, u ime ove ustanove, primila direktorka Tanja Živanov.

   

  Gerontološki centar Zrenjanin je objavio da je 1.180.000 dinara namenjeno za integraciju finansijsko-računovodstvenog sistema sa novom aplikacijom SEF. Za sanaciju dvorišne infrastrukture obezbeđeno je tri miliona dinara.

   

  – Ustanove socijalne zaštite, čiji je osnivač Pokrajinska vlada, imaju kontinuiranu, znatno veću finansijsku i tehničku podršku nego ranije. Time povećavamo njihove kapacitete i funkcionalnost. Ujedno i obezbeđujemo bolje uslove za rad zaposlenih i boravak korisnika – izjavio je ovom prilikom Igor Mirović.

   

  Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

   

  Ove godine, kako je naveo, opredeljeno je i 100 miliona dinara za izgradnju objekta za dnevni boravak u Domu za odrasle i starije „Sveti Vasilije Ostroški Čudotvorac“ u Novom Bečeju.

   

  dodela ugovora

   

  Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Društvo