• Evropsko selo u učionicama zrenjaninskih osnovnih škola

  Mart ove godine bio je u znaku Evrope. Učenici šestih razreda osnovnih škola sa područja grada Zrenjanina mogli su da, u okviru projekta „Evropsko selo“, čuju zanimljivosti o nastanku Evropske unije, istoriji, kulturi i tradiciji naroda i država koje čine modernu Evropu. Imali su priliku i da pokažu svoje znanje kroz kviz „Koliko poznajete EU“. […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Evropsko selo u učionicama zrenjaninskih osnovnih škola

  Mart ove godine bio je u znaku Evrope. Učenici šestih razreda osnovnih škola sa područja grada Zrenjanina mogli su da, u okviru projekta „Evropsko selo“, čuju zanimljivosti o nastanku Evropske unije, istoriji, kulturi i tradiciji naroda i država koje čine modernu Evropu. Imali su priliku i da pokažu svoje znanje kroz kviz „Koliko poznajete EU“. Kviz su vodile predstavnice EU info kutka iz Novog Sada.

   

  Ovo je druga godina kako Fond „Evropski poslovi“ AP Vojvodine, u saradnji sa Info centrom, organizuju ova predavanja.

   

  Ideja je da se radionice sa učenicima sprovode kao prvi deo projekta „Evropsko selo“. U pitanju je manifestacija koja postoji s ciljem da učenici osnovnih škola, zajedno sa nastavnicima i roditeljima, na što kreativniji način predstave tradiciju, bogatstvo i način života naroda zemalja Evropske unije.

   

  „Edukativne radionice koje smo držali tokom marta osvežili su njihovo znanje. Takođe, probudile su znatiželju i polako ih pripremile za događaj koji ih očekuje već kroz mesec dana“, kažu u EU info kutku.

   

  Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Društvo