• EVO KO I KAKVOM HRANOM SNABDEVA OPŠTU BOLNICU!

  ZRENJANIN – Sudeći prema podacima dostupnim na službenom sajtu, „Palanka promet“ iz Smederevske Palanke skoro da je jedini snabdevač zrenjaninske Opšte bolnice „Đorđe Joanović“ prehrambenim proizvodima.     Na svim tenderima u proteklih nekoliko meseci, ovo trgovinsko preduzeće iz Smederevske Palanke ili je bilo jedini ponuđač ili – najbolji.   Tako će, nakon poslednjeg tendera, […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  EVO KO I KAKVOM HRANOM SNABDEVA OPŠTU BOLNICU!

  ZRENJANIN – Sudeći prema podacima dostupnim na službenom sajtu, „Palanka promet“ iz Smederevske Palanke skoro da je jedini snabdevač zrenjaninske Opšte bolnice „Đorđe Joanović“ prehrambenim proizvodima.

   

  bolnica pregledi

   

  Na svim tenderima u proteklih nekoliko meseci, ovo trgovinsko preduzeće iz Smederevske Palanke ili je bilo jedini ponuđač ili – najbolji.

   

  Tako će, nakon poslednjeg tendera, „Palanka promet“ snabdeti bolnicu smrznutom ribom i proizvodima od nje, konzervisanim i smrznutim voćem i povrćem, začinima, čajevima, šećerom, uljem i žitaricama.

   

  Ukupna vrednost ove nabavke je nešto više od 5 miliona dinara.

   

  Prethodnih meseci, „Palanka promet“ snabdela je bolnicu svežim voćem i povrćem, kao i brašnom.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 2

  1. Zrenjaninska „bolnica“ je leglo korupcije,nerada i javašluka.U narodu poznata kao bolnica smrti u kojoj moraš preko veze i mitom pacijentu koji se guši obezbediti masku i minut kiseonika.Mnogo je bolje zatvoriti je ili uzgajati šampinjone u njoj nego živeti u lažnoj nadi da postoji kakva takva zdravstvena zaštita u Zrenjaninu.Moram naglasiti da postoje pojedinci na koje se ovo ne odnosi,ali samo pojedinci.(Gledam Kneževića kako sa oduševljenjem obilazi Nišku bolnicu dok mu se Zrenjaninska raspada).

  2. A ko su bili ostali ponudjaci, po kom kriterijumu je ova firma dobila po ko zna koji put posao, kakva su misljenja pacijenata, kakva osoblja ostace vecna tajna.

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Društvo