• DVE EDUKATIVNE TRIBINE U OKVIRU KAMPANJE „I JA SE BORIM“

  ZRENJANIN – Nacionalno udruženje roditelja dece obolele od raka (NURDOR) održaće dve edukativne tribine u petak, 10. marta, u Zrenjaninu. Prva tribina biće održana u Zrenjaninskoj gimnaziji  sa ciljem bližeg upoznavanja mladih sa postojanjem kancerogenih oboljenja kod dece i ukazivanja na značaj brige o zdravlju. Na tribini će se predstaviti udruženje NURDOR, biće emitovan edukativni […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  DVE EDUKATIVNE TRIBINE U OKVIRU KAMPANJE „I JA SE BORIM“

  ZRENJANIN – Nacionalno udruženje roditelja dece obolele od raka (NURDOR) održaće dve edukativne tribine u petak, 10. marta, u Zrenjaninu.

  Prva tribina biće održana u Zrenjaninskoj gimnaziji  sa ciljem bližeg upoznavanja mladih sa postojanjem kancerogenih oboljenja kod dece i ukazivanja na značaj brige o zdravlju. Na tribini će se predstaviti udruženje NURDOR, biće emitovan edukativni crtani film „Petar i zmaj“ i upriličena diskusija sa ciljem informisanja i buđenja filantropskih vrednosti i empatije kod mladih.

  Druga tribina, za sve sugrađane, biće održana od 17 časova u Gradskoj narodnoj biblioteci „Žarko Zrenjanin“.

  Na tribini koju će voditi voditi predstavnik NURDOR-a biće najpre predstavljeno udruženje, emitovan edukativni crtani film „Petar i zmaj“, uz završnu diskusiju sa ciljem informisanja i buđenja filantropskih vrednosti i empatije kod građana.

  – Verujemo da je briga o zdravlju naših mladih misija svih nas, kao i podrška obolelim mališanima.
  Biblioteka i Grad Zrenjanin, organizovanjem tribine, pridružuju se i na ovaj način kampanji „I ja se borim“, koju smo simbolično započeli 15. februara, na Svetski dan dece obolele od raka, a trajaće cele godine. Briga i podrška neposredne okoline, ali i celokupnog društva, uz poboljšanje uslova lečenja i života, ključni su za povećanje izlečivosti malignih oboljenja kod dece – kaže Jelena Đorđević Perc, stručni saradnik za odnose s javnošću u Gradskoj narodnoj biblioteci „Žarko Zrenjanin“. 

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp

  Tagovi:

 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Društvo