• Druženje sa čupavcima: „Zelene šape“ organizuju akciju na Glavnoj pijaci

  Udruženje ljubitelja životinja i prirode „Zelene šape“ organizovaće u subotu, 7. novembra, na Glavnoj pijaci u Zrenjaninu, uličnu akciju. U okviru nje će biti prikupljana finansijska sredstva za kupovinu hrane za napuštene životinje.   Akcija počinje u 10 časova.   „Na našem standu ćete moći da kupite donirane knjige i nakit, kao i da se […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Druženje sa čupavcima: „Zelene šape“ organizuju akciju na Glavnoj pijaci

  Udruženje ljubitelja životinja i prirode „Zelene šape“ organizovaće u subotu, 7. novembra, na Glavnoj pijaci u Zrenjaninu, uličnu akciju. U okviru nje će biti prikupljana finansijska sredstva za kupovinu hrane za napuštene životinje.

   

  Akcija počinje u 10 časova.

   

  „Na našem standu ćete moći da kupite donirane knjige i nakit, kao i da se družite sa našim reponjama i da porazgovarate sa našim volonterima. Tu će biti i kasa za vašu novčanu donaciju, a možete nam doneti hranu i tople stvari za naše čupavce, kao i stvarčice za naredne online aukcije ili buduće ulične akcije“, poručuju volonteri udruženja „Zelene šape“.

   

  PROČITAJTE JOŠ: Pojedini roditelji se žale da prostorije u Dečijem dispanzeru nisu tople

   

  Oni su za sugrađane pripremili i info letke o akciji reciklaže. Tom prilikom će ih uputiti kako da se priključite ovoj akciji, ukoliko još uvek nisu.

   

  „Vidimo se u subotu. I hvala vam na podršci“, poručuju „Zelene šape“.

   

  Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Društvo