• DRUGA RADIONICA IZ CIKLUSA „OD KARTONA CELA VASIONA“

  ZRENJANIN – Druga radionica iz ciklusa „Od kartona cela vasiona“, koju vodi glumac – lutkar Jovan Caran, biće održana u subotu, 4. marta, sa početkom u 11 časova, u Gradskoj narodnoj biblioteci „Žarko Zrenjanin“. Radionice pravljenja trodimenzionalnih knjiga i raznih čudesnih svetova od kartona i papira namenjene su deci i roditeljima, bakama, dekama, vaspitačima, učiteljima, nastavnicima, […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  DRUGA RADIONICA IZ CIKLUSA „OD KARTONA CELA VASIONA“

  ZRENJANIN – Druga radionica iz ciklusa „Od kartona cela vasiona“, koju vodi glumac – lutkar Jovan Caran, biće održana u subotu, 4. marta, sa početkom u 11 časova, u Gradskoj narodnoj biblioteci „Žarko Zrenjanin“.

  Radionice pravljenja trodimenzionalnih knjiga i raznih čudesnih svetova od kartona i papira namenjene su deci i roditeljima, bakama, dekama, vaspitačima, učiteljima, nastavnicima, sa osnovnom idejom timskog rada dece i starijih.

  Na prvoj, odlično posećenoj radionici, Jovan Caran predstavio je osnove u izradi papirnih 3D modela i neiscrpne mogućnosti kreiranja od materijala koji su nam kod kuće nadohvat ruke. Kao rezultat uspešno savladanih osnova, učesnici su napravili prve knjige – iskakalice, dvorac i kućicu.

  Druga radionica prilika je da se, najpre, obnove stečena znanja, što ostavlja mogućnost da se uključe i kreativci koji nisu bili na prvom susretu, a Jovan Caran pripremio je još zanimljivije nove modele za predstojeće druženje.

  Zbog velikog interesovavnja, druga radionica biće održana u velikoj sali biblioteke. 

  Prijavljivanje učesnika nije neophodno, a Biblioteka i knjižara „Birooprema“ kao prijatelj radionica, obezbedile su sav potreban materijal. Ulaz je slobodan.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Društvo