• Dr Ladislav Nemet boravio u poseti Keniji, u Najrobiju služio misu (Foto)

  Beogradski nadbiskup i apostolski administrator Zrenjaninske biskupije dr Ladislav Nemet boravio je od 5. do 10. januara u poseti Keniji, u istočnoj Africi.   U pratnji univerzitetskih profesora Klare Čisar i Janoša Vika, dr Ladislav Nemet je posetio Katoličko sveučilište istočne Afrike i redovnički koledž Tangaza, koji vodi red Verbita.   PROČITAJTE JOŠ: Pokrenut postupak […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Dr Ladislav Nemet boravio u poseti Keniji, u Najrobiju služio misu (Foto)

  Beogradski nadbiskup i apostolski administrator Zrenjaninske biskupije dr Ladislav Nemet boravio je od 5. do 10. januara u poseti Keniji, u istočnoj Africi.

   

  U pratnji univerzitetskih profesora Klare Čisar i Janoša Vika, dr Ladislav Nemet je posetio Katoličko sveučilište istočne Afrike i redovnički koledž Tangaza, koji vodi red Verbita.

   

  PROČITAJTE JOŠ: Pokrenut postupak za izbor dekana Tehničkog fakulteta „Mihajlo Pupin“

   

  Nadbiskup Nemet je 8. januara služio misu u naselju Kajole, u Najrobiju, gde Verbiti vode župu.

   

  „Prisustvo Verbitskog reda u istočnoj Africi je veoma značajno. Pored pastorala i misionarskog rada, red vodi i bogosloviju u okrugu Langata, u Najrobiju, gde se trenutno priprema 35 mladih teologa iz 17 afričkih zemalja za redovnike Verbite“, saopštila je Beogradska nadbiskupija.

   

  Kliknite na ovaj link i zapratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

   

  Nadbiskup i njegova pratnja imali su priliku da steknu uvid u život ovog formacijskog centra, pošto su bili njegovi gosti tokom posete Keniji.

   

   

  Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Vesti Zrenjanin