• Doneta odluka o isplati jednokratne novčane pomoći zrenjaninskim srednjoškolcima

  Skupština grada je na današnjoj sednici donela odluku o isplati jednokratne novčane pomoći u visini od 10.000 dinara učenicima srednjih škola na teritoriji grada Zrenjanina, koji su državljani Republike Srbije.   PROČITAJTE JOŠ: „Stop nasilju nad ženama“ nisu samo reči: Meridian fondacija poslala važnu poruku – PODIGNI GARD I ZAŠTITI SE! (VIDEO)   Sredstva za […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Doneta odluka o isplati jednokratne novčane pomoći zrenjaninskim srednjoškolcima

  Skupština grada je na današnjoj sednici donela odluku o isplati jednokratne novčane pomoći u visini od 10.000 dinara učenicima srednjih škola na teritoriji grada Zrenjanina, koji su državljani Republike Srbije.

   

  PROČITAJTE JOŠ: „Stop nasilju nad ženama“ nisu samo reči: Meridian fondacija poslala važnu poruku – PODIGNI GARD I ZAŠTITI SE! (VIDEO)

   

  Sredstva za ove namene će Ministarstvo za brigu o porodici i demografiju preneti Gradu Zrenjaninu, koji će zatim novčanu pomoć uplatiti na račun otvoren kod poslovne banke jednog od roditelja, staratelja ili hranitelja učenika, odnosno punoletnog srednjoškolca ukoliko poseduje račun.

   

  Ovom odlukom obavezuju se srednje škole na teritoriji grada Zrenjanina da roditeljima ili učenicima dostave obrazac za uplatu novčane pomoći. Nakon popunjavanja, škole te obrasce treba da dostave Odeljenju za finansije Gradske uprave Zrenjanina.

   

  Kliknite na ovaj link i zapratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

   

  Za mesec dana 19.978 specijalističkih pregleda u zrenjaninskoj bolnici

   

  Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Društvo

  Debata o značaju prava na udruživanje

  Građanski preokret, u saradnji s Beogradskom otvorenom školom, uz podršku Evropske unije, u subotu, 25. maja, organizuje u Zrenjaninu debatu o značaju prava na […]