• DOBRODOŠLICA: Zrenjanin domaćin Argentini!

  ZRENJANIN – Zrenjanin će danas biti domaćin Argentini! U Baroknoj sali Gradske kuće, u 18 časova, biće otvorena izložba „86 godina diplomatskih odnosa Srbije i Argentine“, a nju će svečano otvoriti ambasador Argentine u Srbiji, Njegova ekselencija gospodin Rikardo Fernandes i gradonačelnik Zrenjanina Čedomir Janjić. Tim povodom, Janjić će sat vremena ranije upriličiti prijem u […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp

  ZRENJANIN – Zrenjanin će danas biti domaćin Argentini! U Baroknoj sali Gradske kuće, u 18 časova, biće otvorena izložba „86 godina diplomatskih odnosa Srbije i Argentine“, a nju će svečano otvoriti ambasador Argentine u Srbiji, Njegova ekselencija gospodin Rikardo Fernandes i gradonačelnik Zrenjanina Čedomir Janjić.

  1280px-Argentina_flag_1

  Tim povodom, Janjić će sat vremena ranije upriličiti prijem u Plavom salonu za argentinskog ambasadora, kao i profesora dr Slobodana Pajovića, koordinatora Sektora za Latinsku Ameriku i Karibe Fakulteta za međunarodnu ekonomiju Univerziteta Džon Nezbit.

  Predviđeno je i da budu održana dva kratka predavanja na temu Malvinskih ostrva, a biće prikazan i dokumentarni film o životu na Malvinima.

  U 20 časova, u Gradskoj bašti, biće priređen svečani koktel.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Društvo