• DIJAMANT donirao 1,7 miliona dinara osobama sa Daunovim sindromom

  Kompanija „Dijamant“ iz Zrenjanina, koja beleži više od 80 godina uspešnog poslovanja, prepoznala je značaj društveno odgovornih aktivnosti i nastavila sa realizacijom kampanje „Prati suncokret“. Ova akcija je usmerena na potrebe osoba sa Daunovim sindromom i poboljšanje njihovog položaja u društvu.   S tim u vezi, donirano je 1,7 miliona dinara nacionalnom Savezu udruženja za […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  DIJAMANT donirao 1,7 miliona dinara osobama sa Daunovim sindromom

  Kompanija „Dijamant“ iz Zrenjanina, koja beleži više od 80 godina uspešnog poslovanja, prepoznala je značaj društveno odgovornih aktivnosti i nastavila sa realizacijom kampanje „Prati suncokret“. Ova akcija je usmerena na potrebe osoba sa Daunovim sindromom i poboljšanje njihovog položaja u društvu.

   

  S tim u vezi, donirano je 1,7 miliona dinara nacionalnom Savezu udruženja za pomoć osobama sa Daunovim sindromom. Na taj način je pružena podrška onima koji su na prvi pogled drugačiji, ali su važan deo zajednice.

   

  PROČITAJTE JOŠ: Radun AVIA sponzor dobre energije na MaxBet Zrenjaninskom maratonu

   

  – Kada imaš priliku da jednoj osobi ulepšaš život, to je privilegija. Kad su u pitanju oni čiji osmeh, uprkos svakodnevnim problemima sa kojima se suočavaju, nikada ne izostaje, taj osećaj se ne može opisati. Kampanju „Prati suncokret“ započeli smo u želji da podignemo svest javnosti o osobama sa Daunovim sindromom i pokrenemo značajne teme, kao što je njihova inkluzija u društvene aktivnosti. Ovo je druga godina projekta i izuzetno sam ponosna na reakcije šire zajednice koja je razumela značaj poruke koju prenosimo. Kupovinom našeg najprepoznatljivijeg proizvoda, Dijamant ulja, potrošači su donirali po jedan dinar za potrebe saveza. To je i dokaz podrške našoj osnovnoj ideji – izjavila je Bojana Petrašek Dunđerski, brend menadžerka kompanije „Dijamant“.

   

  dijamant prati suncokret
  Foto: Dijamant

   

  Više smo slični nego različiti

   

  S druge strane, Snežana Milivojević, predsednica Saveza udruženja, izrazila je zahvalnost kompaniji. Ona je dodala da će donirana sredstva biti upotrebljena za unapređenje daljeg rada udruženja.

   

  Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

   

  Inicijativa „Prati suncokret“, pored materijalne podrške, ima za cilj da upozna širu javnost sa potrebama onih čiji glas se retko čuje. Cilj je i da se pokaže da samo zajedničkim snagama možemo da menjamo sredinu na bolje. Jer, kako i sam slogan kampanje poručuje – više smo slični nego različiti.

   

  Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Društvo