• Devojčica će sve svoje rođendanske poklone donirati Dečijem selu

  Jedan lep događaj odigraće se u nedelju, 16. juna, u dvorištu Kaštela Ečka. Naime, u 10 časova počeće „Kutak za dečiji trenutak“.   Ideja organizatora je bila da se okupe mališani iz škole u Mužlji, koji nastavu pohađaju na srpskom i na mađarskom jeziku.   Oni, ali i drugi zrenjaninski mališani, ugostiće decu bez roditeljskog […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Devojčica će sve svoje rođendanske poklone donirati Dečijem selu

  Jedan lep događaj odigraće se u nedelju, 16. juna, u dvorištu Kaštela Ečka. Naime, u 10 časova počeće „Kutak za dečiji trenutak“.

   

  Ideja organizatora je bila da se okupe mališani iz škole u Mužlji, koji nastavu pohađaju na srpskom i na mađarskom jeziku.

   

  Oni, ali i drugi zrenjaninski mališani, ugostiće decu bez roditeljskog staranja iz Dečijeg sela iz Sremske Kamenice.

   

  Predviđeno je i održavanje nekoliko zanimljivih radionica, na primer plesa i radionica za pravljenje medenjaka. Mališani će moći i da nauče nešto o pecanju ili o sviranju na cimbalu.

   

  Pročitajte još: Venčanje na obali Tise u okviru najromantičnije manifestacije (Foto)

   

  Zamisao organizatora je da deca kroz zabavu i druženje stiču nova prijateljstva, da se emocionalno razvijaju i da shvate da određene stvari ili situacije mogu sagledati iz više uglova.

   

  Matea B. će svoj rođendan proslaviti upravo na ovom događaju i sve poklone za rođendan doniraće deci iz Dečijeg sela.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 1

  1. Da li ce rodjendan biti otvorenog tipa, i da li ce moci npr. meštani da dodju sa svojom decom i poklonom? Da li pokloni moraju da budu samo sa etiketom i novi?

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Društvo