• Čist vazduh je postao luksuz: Glasajmo da Zrenjanin dobije nove sadnice!

  Da li znate kako se zove novi luksuz? Verovali ili ne – zove se čist vazduh! I možemo ga sebi i svojim bližnjima priuštiti besplatno. Naime, „Zeleni razvojni centar“ deli sadnice gradovima i opštinama u Srbiji.   Za dobijanje sadnica se glasa na sajtu „Posadi svoj hlad“, a da bi naš grad dobio sadnice potrebno […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Čist vazduh je postao luksuz: Glasajmo da Zrenjanin dobije nove sadnice!

  Da li znate kako se zove novi luksuz? Verovali ili ne – zove se čist vazduh! I možemo ga sebi i svojim bližnjima priuštiti besplatno. Naime, „Zeleni razvojni centar“ deli sadnice gradovima i opštinama u Srbiji.

   

  Za dobijanje sadnica se glasa na sajtu „Posadi svoj hlad“, a da bi naš grad dobio sadnice potrebno je da se prijavi jedan odsto ukupnog broja stanovnika.

   

  Jedna IP adresa, odnosno jedan telefon je jedan glas. Jedna osoba može najviše da dobije jednu sadnicu.

   

  Sadnice će se deliti na proleće, a tačni datumi će biti naknadno objavljeni.

   

  PROČITAJTE JOŠ: Likovni radovi osoba sa Daunovim sindromom krasiće boce Dijamant ulja

   

  „Čist vazduh je luksuz budućnosti, a ne samo sadašnjosti. Kako ne bismo u budućnosti oskudevali za njim, sad je vreme da delujemo. Zato „Posadite svoj hlad“ i obezbedite čist vazduh vama i vašoj porodici“, navode u organizaciji „Zeleni razvojni centar“ i dodaju da će građanima pokloniti sadnice belog jasena.

   

  Ova organizacija je navela da je prošle godine uspešno realizovala jesenju sadnju, koja će svoje rezultate pokazati u narednim godinama. Posađeno je ni manje ni više nego 30.000 sadnica belog jasena.

   

  „Zahvaljujući našim sponzorima, društveno odgovornim kompanijama koje posluju na teritoriji Srbije, uspeli smo da akciju prenesemo sa reči na dela. Isto tako hvala i građanima koji su pratili naše objave, smernice i uputstva, i doprineli da se 30.000 sadnica belog jasena zasadi širom države“, ističu u „Zelenom razvojnom centru“.

   

  Za dobijanje sadnica mogu da glasaju i stanovnici opština Žitište, Sečanj, Novi Bečej i Nova Crnja.

   

  Svi zainteresovani mogu GLASATI OVDE.

   

  Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Društvo