• ČETIRI ZAHTEVA ZA REGISTRACIJU STAMBENE ZAJEDNICE

  ZRENJANIN – Po novom Zakonu o stanovanju, postojeće stambene zgrade postaju stambene zajednice koje su u obavezi da se upišu u registar stambenih zajednica koji vodi Gradska uprava.     Potrebna dokumentacija za registraciju stambenih zajednica može se preuzeti u Uslužnom centru Gradske uprave, ali i sa sajta grada, u meniju „dokumenti“.   Kako portal […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  ČETIRI ZAHTEVA ZA REGISTRACIJU STAMBENE ZAJEDNICE

  ZRENJANIN – Po novom Zakonu o stanovanju, postojeće stambene zgrade postaju stambene zajednice koje su u obavezi da se upišu u registar stambenih zajednica koji vodi Gradska uprava.

   

  bagljas

   

  Potrebna dokumentacija za registraciju stambenih zajednica može se preuzeti u Uslužnom centru Gradske uprave, ali i sa sajta grada, u meniju „dokumenti“.

   

  Kako portal zrenjaninski.com saznaje u Gradskoj upravi, do sada su podneta četiri zahteva za registraciju stambene zajednice. Obaveza registrovanja odnosi se na one zgrade koje do sada nisu bile registrovane, a one koje to jesu, moraće da se preregistruju.

   

  Zahtevi se podnose na za to odgovarajućem formularu, predaju na pisarnici uz plaćanje administrativne takse, a nadležni organ donosi rešenje o upisu.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Društvo