• BRAVO, ZRENJANINCI: SLEPI AVANTURISTA DOBIO TANDEM BICIKL

  ZRENJANIN – Lep i praktičan poklon darovali su Zrenjaninci svom sugrađaninu Slavoljubu Epifaniću, koji je već više od dve decenije potpuno slep. Da bi mogao da se otisne na kraća putovanja, što mu čini veliko zadovoljstvo, u združenoj akciji kupili su mu tandem bicikl. – Ovo je divno, voziću se dok u meni bude snage […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  BRAVO, ZRENJANINCI: SLEPI AVANTURISTA DOBIO TANDEM BICIKL

  ZRENJANIN – Lep i praktičan poklon darovali su Zrenjaninci svom sugrađaninu Slavoljubu Epifaniću, koji je već više od dve decenije potpuno slep. Da bi mogao da se otisne na kraća putovanja, što mu čini veliko zadovoljstvo, u združenoj akciji kupili su mu tandem bicikl.

  – Ovo je divno, voziću se dok u meni bude snage i nadam se da će tandem uvek biti u akciji. Čujem da mi prijatelji već smišljaju turu od Zrenjanina do Temišvara, sa noćenjem, pa onda nazad u grad na Begeju – najavljuje Slavoljub, koji je veoma emotivno doživeo darivanje ovog praktičnog poklona, koji mu je uručen pred zgradom zrenjaninskog pozorišta.

  – Dok sam video imao sam mnogo prijatelja, a sada kada sam slep, imam prave prijatelje – ganuto govori Slavoljub Epifanić.

  Sredstva za bicikl prikupljena su u akciji koju je pokrenuo Slađan Jančić, vlasnik knjižare „Teatar“. Naime, deset posto od svake kupljene knjige u knjižari “Teatar” išlo je u svrhu kupovine tandem bicikla.

  – Akcija je protekla fenomenalno, odziv sugrađana bio je fantastičan, tako da ja nisam ni učestvovao u kupovini bicikla. Ali, Željko Roljić i ja smo finansirali kupovinu bicikla za čoveka kog zovu Stiv, ili Šćepo Bosanac, a pravo ime mu je Stevan Ivetić, koji Slavoljubu često pomaže. Njemu je sutra rođendan, a mi smo želeli da mu ulepšamo slavlje – kaže Slađan Jančić, inicijator akcije, koja se završila dvostrukim hepiendom, a u u kojoj je veliku ulogu imala i učiteljica i humanitarka Aleksandra Vukovojac, kao i brojni sugrađani.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Društvo