• Beleži se značajan rast broja obolelih od koronavirusa u okrugu

  Na teritoriji Srednjobanatskog upravnog okruga beleži se značajan rast broja obolelih od koronavirusa na dnevnom nivou, konstatovano je na sednici Okružnog štaba za vanredne situacije, kojom je predsedavala načelnica okruga Snežana Vučurević.   Štab je razmatrao aktuelnu epidemiološku situaciju u srednjem Banatu.   PROČITAJTE JOŠ: Hiperbarična terapija doprinosi poboljšanju vašeg opšteg zdravlja   Ovom prilikom […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Beleži se značajan rast broja obolelih od koronavirusa u okrugu

  Na teritoriji Srednjobanatskog upravnog okruga beleži se značajan rast broja obolelih od koronavirusa na dnevnom nivou, konstatovano je na sednici Okružnog štaba za vanredne situacije, kojom je predsedavala načelnica okruga Snežana Vučurević.

   

  Štab je razmatrao aktuelnu epidemiološku situaciju u srednjem Banatu.

   

  PROČITAJTE JOŠ: Hiperbarična terapija doprinosi poboljšanju vašeg opšteg zdravlja

   

  Ovom prilikom je saopšteno i da je u Opštoj bolnici „Đorđe Jovanović“ u Zrenjaninu stanje u skladu sa trenutnom epidemiološkom situacijom. To znači da se beleži veliki broj prijema zaraženih pacijenata.

   

  Na sastanku je konstatovano da je neophodno dosledno sprovođenje preventivnih mera.

   

  „Važno je da se građani i dalje pridržavaju propisanih mera zaštite u cilju sprečavanja širenja virusa Kovid-19 i da se u što većem broju vakcinišu“, saopšteno je nakon sednice.

   

  Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

   

  O trenutnoj epidemiološkoj situaciji izveštaje su podneli dr Radivoj Filipov, dr Predrag Rudan, dr Zdravko Ždrale i dr Danijela Rackov.

   

  Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Društvo