• Auto škola „Euro Start“ – Pošteno!

  Od 2012. godine u primeni su novi propisi u obuci za vozače i značajan broj auto škola u Zrenjaninu je prestao sa radom. U ulozi lidera obuke kandidata za vozače po broju obučenih kandidata i položenih vozačkih ispita u ovom regionu već duže vreme je zrenjaninska Auto škola „Euro Start“. I pre nego što im […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp

  Od 2012. godine u primeni su novi propisi u obuci za vozače i značajan broj auto škola u Zrenjaninu je prestao sa radom. U ulozi lidera obuke kandidata za vozače po broju obučenih kandidata i položenih vozačkih ispita u ovom regionu već duže vreme je zrenjaninska Auto škola „Euro Start“.

  I pre nego što im je to bila obaveza, učionicu su opremili računarima, projektorom, panoima, a kandidati vežbaju na proverenim školskim testovima koji daju izuzetne rezultate.

  Obavezna predavanja za kandidate organizuju se u dva termina, kako bi izašli u susret i učenicima i zaposlenim polaznicima.

  Za hiljade uspešno obučenih vozača zaslužno je šest instruktora, dva licencirana ispitivača, kao i licencirani predavač. U voznom parku imaju tri motocikla i moped, četiri putnička vozila, kamion, prikolicu, traktor…

  – Osnov uspeha naše auto škole je dugogodišnji pošten odnos prema polaznicima, izgrađen odnos poverenja… Iz priloženog vidite da je sve prilagođeno kandidatima, i termini i način obuke kao i način plaćanja, koji može biti i do godinu dana. Pošto je test postao najveći kamen spoticanja za polaznike, osim redovnih predavanja obezbeđujemo našim kandidatima potpunu podršku u vidu testova na našem sajtu www.autoskola.co.rs kao i putem direktnih konsultacija, konsultacija putem e-maila ili SMS-om. Zbog uštede troškova organizujemo PREDISPITNU PROVERU, posle koje dajemo zeleno svetlo onima koji su spremni, odnosno stopiramo one koji još nisu, da bi im uštedeli novac koji bi bacili na ispit – kaže Miša Hromčik, čelnik ove škole.

  Očigledno je da pošten odnos prema svojim klijentima uvek daje dobar rezultat, a zadovoljni kandidati i nasmejani instruktori auto škole „Euro Start“ sa kojima smo razgovarali odličan su primer za to!

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Društvo

  Sve više mladih pati od bolova u leđima

  U većini zemalja oko 80 odsto stanovnika imalo je, bar jednom u životu, problem sa tegobama u leđima. To je veliki javno-zdravstveni problem i mlađih i starijih, a često je uzrok izostanka sa […]