• Ambasador Belgije u poseti Zrenjaninu

  Ambasador Kraljevine Belgije, Konrad Adam i prvi sekretar belgijske ambasade u Beogradu Ruben Van Opstal, posetili su danas Zrenjanin.   -Današnja poseta jedna je u nizu iz cuklusa poseta gradovima i mestima, koje želimo da upoznamo van Beograda. Jedan od razloga zašto smo odabrali Zrenjanin jeste činjenica da u Zrenjaninu posluje jedna belgijska kompanija “T4B”, […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Ambasador Belgije u poseti Zrenjaninu

  Ambasador Kraljevine Belgije, Konrad Adam i prvi sekretar belgijske ambasade u Beogradu Ruben Van Opstal, posetili su danas Zrenjanin.

   

  -Današnja poseta jedna je u nizu iz cuklusa poseta gradovima i mestima, koje želimo da upoznamo van Beograda. Jedan od razloga zašto smo odabrali Zrenjanin jeste činjenica da u Zrenjaninu posluje jedna belgijska kompanija “T4B”, koja je u Zrenjaninu tačno godinu dana – naglasio je ambasador Konrad Adam, ističući da mu se vlasnik kompanije pohvalio da je veoma zadovoljan poslovanjem u Zrenjaninu.

   

   

  -Saglasio sam se sa gradonačelnikom Janjićem da ovo isustvo belgijske kompanije može biti veoma značajno za privlačenje novih investitora – ocenio je belgijski ambasador, podsećajući i da je sutra Dan Evrope, i da Belgija veoma pozitivno gleda na težnju Srbije da se pridruži Evropskoj uniji, u čemu i lokalne samouprave imaju značajnu ulogu.

   

  Gradonačelnik Janjić zahvalio se ambasadoru na poseti.

   

   

  -Mislim da smo uspeli da ispromovišemo naš grad na pravi način, kao destinaciju za investiranje. Mi imamo dobro uređene zone poslovanja a sada proširujemo industrijsku zonu za još 450 hektara. Srbija je dobro mesto za investiranje a mi se trudimo da to bude i Zrenjanin- reči su gradonačelnika Janjića.

   

  Ambasador Konrad Adam posetio je zrenjaninski Narodni muzej, a zatim i pogon belgijske firme “T4B”.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Društvo