• Akademija Oksford u Zrenjaninu

  U ponudi kursevi i škole

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp

  ZRENJANIN – U Zrenjaninu, odnedavno, Akademija Oxford sprovodi programe neformalnog obrazovanja, kurseve stranih jezika, stručna osposobljavanja, prekvalifikacije i dokvalifikacije.

  rubrika drustvo Akademija Oksford„Akademija Oksford osnovana je 2008. godine, a naši centri nalaze se u svim većim gradovima u Srbiji a odnedavno i u Zrenjaninu. Akademija zainteresovanima nudi školu računara, knjigovodstva, daktilografije, kurseve nege i lepote, stručne kurseve i obuke za preko 250 zanimanja, sa međunarodno priznatim sertifikatima i diplomama. Uz to, u ponudi su i prevodilačke usluge na preko 30 svetskih jezika“, saopštavaju iz ove kuće.

  Kursevi jezika koju su u ponudi su engleski, nemački, italijanski, francuski, španski, mađarski, grčki, švedski, norveški, ruski, arapski, češki, danski, holandski, kineski, latinski, makedonski, hrvatski, poljski, portugalski, rumunski, slovački, slovenački, japanski, turski, ukrajinski…

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Društvo