• ADVOKATI NE OBUSTAVLJAJU RAD

  ZRENJANIN – Iako je Upravni odbor Advokatske komore Srbije na hitnoj sednici preporučio advokatima da sutra obustave rad, na dan sahrane advokatskog pripravnika Nemanje Stojanovića,  koji ubijen ispred svoje kuće u Jagodini, advokati u Zrenjaninu sutra će raditi.     Saosećamo i mislimo da treba skrenuti pažnju na situaciju u kojoj se nalaze advokati, ali […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  ADVOKATI NE OBUSTAVLJAJU RAD

  ZRENJANIN – Iako je Upravni odbor Advokatske komore Srbije na hitnoj sednici preporučio advokatima da sutra obustave rad, na dan sahrane advokatskog pripravnika Nemanje Stojanovića,  koji ubijen ispred svoje kuće u Jagodini, advokati u Zrenjaninu sutra će raditi.

   

  sud

   

  Saosećamo i mislimo da treba skrenuti pažnju na situaciju u kojoj se nalaze advokati, ali zbog tehničkih (ne)mogućnosti nećemo sutra obustaviti rad, rekla je za portal zrenjaninski.com Vesna Radišić Guteša, predsednica zrenjaninske advokatske organizacije.

   

  Naime, kako je u pitanju preporuka, a ne odluka, svaka organizacija je trebalo da tehnički organizuje obustavu rada. Kako nam je rekla Radišić Guteša, u ovom slučaju nije bilo dovoljno vremena da se obaveste sud i stranke.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Društvo

  Debata o značaju prava na udruživanje

  Građanski preokret, u saradnji s Beogradskom otvorenom školom, uz podršku Evropske unije, u subotu, 25. maja, organizuje u Zrenjaninu debatu o značaju prava na […]