• Uspešna akcija Bete i Zrenjaninskog!

  Usvojeno nekoliko napuštenih životinja

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp

  ZRENJANIN – Nakon mesec dana akcije udruženja za brigu o životinjama Banata „Beta“ i portala „Zrenjaninski“, naši čitaoci usvojili su kučiće Emu i Elu, kao i mače Ristu i dva crna mačeta.

  Kako saznajemo, u toku su dogovori oko udomljavanja još nekoliko pasa i mačića, a portal „Zrenjaninski“ zahvaljuje svojim čitaocima na odzivu na ovoj humanitarnoj akciji, sa kojom nastavljamo i dalje.

  Mogućnost za pomoć Zrenjaninci će imati i u subotu u centru grada, jer „betovci“ organizuju novu akciju od 10.30 do 13.30 časova.

  Akcenat će biti na prikupljanju hrane za životinje o kojima aktivisti brinu. Akcija nosi naziv „Učini malo s velikom ljubavlju“.

  „Pozivamo ljude da doniraju koliko god, jer je svaka mrva životinjama važna i ni jedna donacija nije mala“, poručili su aktivisti „Bete“.

  Oni su dodali da će građani tokom akcije moći da kupe magnete sa natpisom „Ne možemo svi da radimo velike stvari, ali možemo da radimo male stvari, s velikom ljubavlju“, čijom kupovinom se donira direktno u fond namenjen za lečenje i negu životinja.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Akcije