• Udomite Milicu

  Akcija Bete i Zrenjaninskog

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp

  Milica je prelepa mešanka pulina, koja je mnogo toga prošla. Trenutno se nalazi u privremenom smeštaju i čeka na stalni dom.
  MILICA
  Milica ima oko godinu dana i ne zna se tačno da li je ovakvu lepoticu napustio bivši vlasnik ili je nije bio dostojan, pa je ona njega napustila, uglavnom – ova lepotica se našla na ulici. Da je mlada dokazuje i njeno ponašanje, jer želi stalno da se igra i vrlo se rado druži sa drugim kucama.

  Opasan je čuvar po potrebi i ume dobro da prestraši lajanjem, a sa druge strane – za poznate je prava saosećajna nežna maza, damica u ophođenju i veoma je pametna.
  Sterilisana je i spremna za dom i bilo bi dobro da taj dom bude sa dvorištem, ili bar aktivnim vlasnikom, koji ne bi propuštao da je prošeta bar jednom dnevno. Od kada je u privremenom smeštaju, Milica je lako navikla da boravi i spava i unutra, gde se sasvim pristojno ponaša.

  Ume lagano da se prikrade, onda kada smatra da ne smeta, i da vam stavi šapicu u krilo, gledajući vas pametnim pogledom i ne ostavljajući vam drugu mogućnost sem da je volite. Pružite joj dom i imaćete zaista izuzetno stvorenje pored sebe ♥

  Ukoliko želite da udomite Milicu, kontaktirajte udruženje Beta na sledeće kontakte:

  Mejl: betazrenjanin@yahoo.com ili zrenjanin@beta.org.rs

  Fejsbuk: Beta Zrenjanin

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Akcije