• PORTAL ZRENJANINSKI I LAGUNA POKLANJAJU KNJIGU „KRUNA PONOĆI“!

  Informativni portal zrenjaninski.com i izdavačka kuća „Laguna“ ovog vikenda čitaocima poklanjaju knjigu „Kruna ponoći“ Sare Dž. Mas. U pitanju je druga knjiga najpopularnijeg tinejdž serijala „Stakleni presto“.   Da biste učestvovali u nagradnoj igri potrebno je da, ukoliko to već niste učinili, lajkujete Fejsbuk stranicu portala zrenjaninski.com, a zatim da ovaj tekst podelite sa naše na vašu […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  PORTAL ZRENJANINSKI I LAGUNA POKLANJAJU KNJIGU „KRUNA PONOĆI“!

  Informativni portal zrenjaninski.com i izdavačka kuća „Laguna“ ovog vikenda čitaocima poklanjaju knjigu „Kruna ponoći“ Sare Dž. Mas. U pitanju je druga knjiga najpopularnijeg tinejdž serijala „Stakleni presto“.

   

  Da biste učestvovali u nagradnoj igri potrebno je da, ukoliko to već niste učinili, lajkujete Fejsbuk stranicu portala zrenjaninski.com, a zatim da ovaj tekst podelite sa naše na vašu Fejsbuk stranicu, pod opcijom „javno“.

   

  Imena dva dobitnika objavićemo u ponedeljak na našoj Fejsbuk stranici.

   

  Selena Sardotijen je u prvoj knjizi ovog serijala bila smrtonosna. Sada je nezaustavljiva. Kraljeva je zatočnica, no daleko od toga da je odana kruni, jer čovek kojem služi nameren je na velika zlodela. Ali nije joj lako da u tajnosti radi protiv svog gospodara. Dok Selena pokušava da odgonetne tajne pokopane u staklenom zamku, ne može da veruje nikome, čak ni svojim navodnim saveznicima – prestolonasledniku Dorijanu, kapetanu Garde Kejolu i stranoj princezi Nehemiji.

   

  A onda će se dogoditi neizreciva tragedija zbog koje se čitav Selenin svet raspada. Ona jednom zanavek mora da odluči kome je i čemu odana… i za koga će se boriti.

   

  Brojni obožavaoci Sare Dž. Mas zasigurno će biti oduševljeni ovim uzbudljivim romanom, koji će ih pripremiti za eksplozivnu treću knjigu ovog serijala.

   

  Sara Dž. Mas je autorka tinejdž serijala koji su bestseleri broj 1 na listi Njujork tajmsa. Njeni serijali „Stakleni presto“ i „Dvor trnja i ruža“ našli su se na bestseler listama USA Tudeja i Njujork tajmsa i dobili međunarodna priznanja.

   

  Roman „Kruna ponoći“ možete pronaći u svim knjižarama Delfi, Laguninim klubovima čitalaca, online knjižari www.delfi.rs i na sajtu www.laguna.rs

   

  Knjižara „Laguna“ nalazi se u Aviv Parku Zrenjanin.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Akcije