• Portal Zrenjaninski i Laguna poklanjaju knjigu „Gospodin pogrešni“

  Informativni portal zrenjaninski.com i izdavačka kuća „Laguna“ ovog vikenda čitaocima poklanjaju knjigu „Gospodin pogrešni“ autorke Mirjane Bobić Mojsilović.   Da biste učestvovali u nagradnoj igri potrebno je da, ukoliko to već niste učinili, lajkujete Fejsbuk stranicu portala zrenjaninski.com, a zatim da ovaj tekst podelite sa naše na vašu Fejsbuk stranicu, pod opcijom „javno“.   Imena dva dobitnika objavićemo u ponedeljak, 18. februara, na našoj FEJSBUK […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Portal Zrenjaninski i Laguna poklanjaju knjigu „Gospodin pogrešni“

  Informativni portal zrenjaninski.com i izdavačka kuća „Laguna“ ovog vikenda čitaocima poklanjaju knjigu „Gospodin pogrešni“ autorke Mirjane Bobić Mojsilović.

   

  Da biste učestvovali u nagradnoj igri potrebno je da, ukoliko to već niste učinili, lajkujete Fejsbuk stranicu portala zrenjaninski.com, a zatim da ovaj tekst podelite sa naše na vašu Fejsbuk stranicu, pod opcijom „javno“.

   

  Imena dva dobitnika objavićemo u ponedeljak, 18. februara, na našoj FEJSBUK STRANICI.

   

  Kad već nisam umetnik, bar da budem umetnost.

   

  Zašto svaka žena želi da bude ovekovečena?

   

  „Dok je gledala njegove slike, Bek je gledao u njen vrat, u tanki vrat svoje nove muze, u malu šljivu koju su ostavila neka tuđa pohotna usta. I poželeo je da je poljubi, ali to nije dolazilo u obzir. Nikada ništa nije imao ni sa jednom ženom pre nego što završi radni deo posete. To bi pokvarilo stvaranje, razblažilo seme inspiracije, potrošilo strast za kojom je vapilo njegovo platno.“

   

  „Gospodin pogrešni“ Mirjane Bobić Mojsilović roman je o slikaru, narcisu, ljubavnicama, o slikama, umetnosti, čudnom prijateljstvu. O sebičnosti. O strahu od ljubavi, strahu od vezivanja i strahu od smrti. Slike nagih žena na izložbi u Beogradu otvaraju riznicu priča o erosu i tanatosu, o promašenim ljubavima i jednom uspešnom i usamljenom životu umetnika koji je voleo svoja dela više od svojih muza.

   

  O Mirjani Bobić Mojsilović

   

  Mirjana Bobić Mojsilović je spisateljica i slikarka. Objavila je više romana. Autorka je šest pozorišnih komada. Dvanaest njenih naslova objavljeno je u Francuskoj, Italiji, Češkoj, Hrvatskoj, Sloveniji i Makedoniji. Autorka je nekoliko samostalnih izložbi slika. Bila je jedan od prvih autora – samostalnih izdavača u Beogradu. Nekoliko puta je dobila nagradu „Zlatni bestseler“ i dobitnica je „Zlatne značke“ Kulturno-prosvetne zajednice Srbije. Mirjana Bobić Mojsilović je slobodna umetnica i živi u Beogradu.

   

  Knjigu „Gospodin pogrešni“ možete pronaći u svim knjižarama Delfi, Laguninim klubovima čitalaca, online knjižari www.delfi.rs i na sajtu www.laguna.rs

   

  Knjižara „Laguna“ nalazi se u Aviv Parku Zrenjanin.

   

  Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Akcije