• Portal Zrenjaninski i Laguna čitaocima do sada poklonili oko 600 knjiga!

  Informativni portal zrenjaninski.com i izdavačka kuća Laguna iz Beograda već godinama, u kontinuitetu, organizuju nagradnu igru u kojoj čitaocima svakog vikenda poklanjaju po dve knjige – najaktuelnije naslove u izdanju Lagune.   Do sada smo našim čitaocima poklonili oko 600 knjiga, čija je ukupna vrednost blizu 590.000 dinara!   PROČITAJTE JOŠ: Gaj Riči i Džejson […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Portal Zrenjaninski i Laguna čitaocima do sada poklonili oko 600 knjiga!

  Informativni portal zrenjaninski.com i izdavačka kuća Laguna iz Beograda već godinama, u kontinuitetu, organizuju nagradnu igru u kojoj čitaocima svakog vikenda poklanjaju po dve knjige – najaktuelnije naslove u izdanju Lagune.

   

  Do sada smo našim čitaocima poklonili oko 600 knjiga, čija je ukupna vrednost blizu 590.000 dinara!

   

  PROČITAJTE JOŠ: Gaj Riči i Džejson Stejtam se vraćaju u bioskope u velikom stilu!

   

  U pitanju je najduža nagradna igra u istoriji zrenjaninskih medija, koju nastavljamo i ove godine. Već u subotu, 7. januara, očekuju vas novi pokloni. Već sada možemo da najavimo da ovog vikenda poklanjamo knjigu „Strelac“, čiji je autor Paulo Koeljo.

   

  A prijatna iznenađenja tek slede do kraja januara!

   

  Inače, od samog osnivanja informativnog portala zrenjaninski.com, želja nam je bila da doprinesemo razvoju čitalačke kulture u našoj sredini. Verujemo da smo u tome i uspeli.

   

  Kliknite na ovaj link i zapratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

   

  U startu nas je u našoj nameri podržala vodeća izdavačka kuća u Srbiji – Laguna, kojoj se i ovom prilikom zahvaljujemo na podršci i dosadašnjoj saradnji.

   

  Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Akcije