• Portal zrenjaninski.com i Laguna poklanjaju knjigu „Devojka koja je došla kući“

  Informativni portal zrenjaninski.com i izdavačka kuća Laguna ovog vikenda čitaocima poklanjaju knjigu „Devojka koja je došla kući“ autorke Hejzel Gejnor.   Da biste učestvovali u nagradnoj igri potrebno je samo da na našoj Fejsbuk stranici, ispod ove objave, odgovorite na pitanje. A pitanje glasi: „Kako se zove autorka ovog romana“?   Nagradnu igru organizujemo i na našem Instagram profilu.   […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Portal zrenjaninski.com i Laguna poklanjaju knjigu „Devojka koja je došla kući“

  Informativni portal zrenjaninski.com i izdavačka kuća Laguna ovog vikenda čitaocima poklanjaju knjigu „Devojka koja je došla kući“ autorke Hejzel Gejnor.

   

  Da biste učestvovali u nagradnoj igri potrebno je samo da na našoj Fejsbuk stranici, ispod ove objave, odgovorite na pitanje. A pitanje glasi: „Kako se zove autorka ovog romana“?

   

  Nagradnu igru organizujemo i na našem Instagram profilu.

   

  Imena dva dobitnika (po jednog na Fejsbuku i Instagramu) objavićemo u ponedeljak, 4. decembra.

   

  Ovo je potresna priča, inspirisana doživljajima irskih migranata sa Titanika.

   

  Irska, 1912. Četrnaest stanovnika malog irskog sela otisnulo se Titanikom u Ameriku s nadom da će tamo pronaći bolji život. Za sedamnaestogodišnju Megi Marfi, ovo putovanje obećava svetliju budućnost na nepoznatom novom mestu, ali je njeno srce ostalo u Irskoj sa Šejmusom, mladićem koga je ostavila. Megi će preživeti tragičan brodolom, a kada se probudi u njujorškoj bolnici, zaklinje se da nikada neće progovoriti o teroru i panici te strašne noći.

   

  Čikago, 1982. Nakon smrti svog oca, Grejs Batler se nalazi na životnoj prekretnici. Kada njena prabaka Megi podeli sa njom bolnu tajnu o Titaniku koju je skrivala skoro ceo život, to otkriće daje Grejs novi pravac i vodi nju i Megi do neočekivanih ponovnih susreta sa onima za koje su mislile da su davno izgubljeni.

   

  Besprekorna mešavina činjenica i fikcije koja istražuje uticaj tragedije i njene trajne posledice na preživele i njihove potomke.

   

  Knjigu „Devojka koja je došla kući“ možete pronaći u svim knjižarama Delfi, Laguninim klubovima čitalaca, online knjižari www.delfi.rs i na sajtu www.laguna.rs

   

  Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 1

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Akcije