• POKLANJAMO NAJBOLJA BANATSKA VINA

  Častimo čitaoce povodom Pravoslavne nove godine

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp

  Povodom Pravoslavne nove godine, koja se slavi po julijanskom kalendaru, portal „Zrenjaninski“ je odlučio da časti svoje čitaoce.

  vino

  Zahvaljujući poznatom proizvođaču vina Branislavu Prohaski, čije je vino roze krajem prošle godine proglašeno za apsolutnog pobednika takmičenja „Najbolja vina srednjeg Banata“, za tri čitaoca smo spremili po flašu vina iz podruma ovog uglednog vinara. Prohaska je, inače, na pomenutom takmičenju dobio i specijalno priznanje „Vinar sa najviše dobrih vina na manifestaciji“.

  Da biste učestvovali u nagradnoj igri potrebno je da šerujete, odnosno podelite ovaj tekst sa našeg na vaš Fejsbuk profil pod opcijom „public“, ili „javno“, i da koristeći hashtag #zrenjaninski, napišete šta je za vas zrenjaninski (pri tom ne mislimo na naš portal). Primera radi: #zrenjaninski je piti najbolja vina.

  Tri najzanimljivija odgovora biće nagrađena, a dobitnike ćemo proglasiti sutra ujutro.

  Napomena: u ovoj nagradnoj igri mogu da učestvuju samo punoletne osobe.

  Čitajte portal „Zrenjaninski“, saznajte ekskluzivne i uvek sveže informacije, i uz to osvojite nagrade.

  Pratite nas svakog dana na adresi www.zrenjaninski.com, preko Facebook-a https://www.facebook.com/zrenjaninski, Twitter-a https://twitter.com/ziportal i Pinterest-a https://www.pinterest.com/portalzrenjanin/

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Akcije