• POKLANJAMO KNJIGU “KRALJICA NOĆI” ALEKSANDERA ČIJA

  Informativni portal zrenjaninski.com i izdavačka kuća “Laguna” ovog vikenda čitaocima poklanjaju knjigu – roman Aleksandra Čija “Kraljica noći”.   Da biste učestvovali u nagradnoj igri potrebno je da, ukoliko to već niste učinili, lajkujete Fejsbuk stranicu portala zrenjaninski.com, a zatim da ovaj tekst podelite sa naše na vašu Fejsbuk stranicu, pod opcijom “javno”. Svetlucav portret Pariza XIX […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  POKLANJAMO KNJIGU “KRALJICA NOĆI” ALEKSANDERA ČIJA

  Informativni portal zrenjaninski.com i izdavačka kuća “Laguna” ovog vikenda čitaocima poklanjaju knjigu – roman Aleksandra Čija “Kraljica noći”.

   

  knjiga

  Da biste učestvovali u nagradnoj igri potrebno je da, ukoliko to već niste učinili, lajkujete Fejsbuk stranicu portala zrenjaninski.com, a zatim da ovaj tekst podelite sa naše na vašu Fejsbuk stranicu, pod opcijom “javno”.

  Svetlucav portret Pariza XIX veka i njegove operske scene u romanu „Kraljica noći“

  „Kraljica noći“ Aleksandera Čija očaravajući je roman o burnom putu jedne mlade žene, od cirkuske jahačice i kutrizane do svetski poznate dive.

  Lilijet Bern je senzacija Pariske opere, legendarni soprano sa svim priznanjima osim životne uloge, koju svaki pevač želi kako bi postao besmrtan. Kad joj takvu ulogu ponude, ona shvata sa strepnjom da se libreto zasniva na tajni iz njene prošlosti. Samo četiri osobe mogle su da je izdaju: jedna je mrtva, jedna je voli, jedna je želi. A za jednu se nada da ju je zaboravila.

   

  Dok kopa po svojim uspomenama kako bi našla trag, priseća se svog života kad je kao siroče došla u Evropu iz Amerike i uletela u bleštavi i vrtoglavi svet Drugog carstva u Parizu. Kako bi preživela, ona od cirkuske jahačice postaje kurtizana, od caričine služavke pevačica, a sve vreme je upletena u komplikovanu mrežu ljubavi, dužnosti i političkih intriga.

   

  Pored sudbina istorijskih ličnosti, roman prati i Lilijet i ulogu Kraljice noći koja može da joj osigura ugled – ili je uništi tajnama koje otkriva.

  Zbirku priča „Preko praga“ možete pronaći u svim knjižarama Delfi, Laguninim klubovima čitalaca, onlajn knjižari www.delfi.rs i na sajtu www.laguna.rs.

  Imena dva dobitnika objavićemo u ponedeljak, 22.  maja, na našoj Fejsbuk stranici.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Akcije