• POKLANJAMO KARTE ZA FILM „LUDI BOŽIĆ U KANCU“

  Portal zrenjaninski.com i Kulturni centar Zrenjanina poklanjaju jednom čitaocu dve karte za projekciju filma „Ludi Božić u kancu“, u nedelju, 11. decembra, u 20 časova. Da biste učestvovali u nagradnoj igri potrebno je da, ukoliko to već niste učinili, lajkujete Fejsbuk stranicu portala zrenjaninski.com, a zatim da ovaj tekst podelite sa naše na vašu Fejsbuk stranicu, pod […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  POKLANJAMO KARTE ZA FILM „LUDI BOŽIĆ U KANCU“

  Portal zrenjaninski.com i Kulturni centar Zrenjanina poklanjaju jednom čitaocu dve karte za projekciju filma „Ludi Božić u kancu“, u nedelju, 11. decembra, u 20 časova.

  Da biste učestvovali u nagradnoj igri potrebno je da, ukoliko to već niste učinili, lajkujete Fejsbuk stranicu portala zrenjaninski.com, a zatim da ovaj tekst podelite sa naše na vašu Fejsbuk stranicu, pod opcijom „javno“ (public). Ime dobitnika objavićemo sutra na našoj Fejsbuk stranici.

  U nedelju, 11. decembra, u Kulturnom centru Zrenjanina na programu su tri filma. U 16 časova biće prikazan film „Trolovi“, u 18 sati dečiji animirani film „Vajana“, a u 20 časova „Ludi Božić u kancu“.

  Radnja filma „Ludi Božić u kancu“ prati menadžment kompanije koji, kako bi se izbeglo zatvaranje kancelarije, pokušava da napravi najbolju božićnu zabavu ikada i na taj način privuče potencijalnog klijenta u cilju da završe posao koji će njihovu kompaniju podići na noge. Zabava naravno ubrzo krene neočekivanim tokom… Nakon hit komedije „Kako se rešiti šefa“, još jedna urnebesno zabavna filmska saradnja Dženifer Eniston i Džejsona Bejtmana!

  Cena ulaznica je 250 dinara, a karte se prodaju na biletarnici Kulturnog centra Zrenjanina pre početka projekcije.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Akcije