• “LAGUNA” I ZRENJANINSKI.COM NAGRAĐUJU

  Povodom prvog rođenadana knjižare “Delfi” u Aviv parku u Zrenjaninu, portal zrenjaninski.com i izdavačka kuća “Laguna” danas vam poklanjaju knjigu Marka Popovića “Jedan pogrešan korak”.Neki gresi iz mladosti ne mogu se okajati. Posle izlaska iz zatvora, Goran Borota pokušava da se vrati normalnom životu, ali krhki svet koji gradi oko sebe ruši se kada sazna […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  “LAGUNA” I ZRENJANINSKI.COM NAGRAĐUJU

  Povodom prvog rođenadana knjižare “Delfi” u Aviv parku u Zrenjaninu, portal zrenjaninski.com i izdavačka kuća “Laguna” danas vam poklanjaju knjigu Marka Popovića “Jedan pogrešan korak”.Neki gresi iz mladosti ne mogu se okajati.

  knjiga-marko-popovic

  Posle izlaska iz zatvora, Goran Borota pokušava da se vrati normalnom životu, ali krhki svet koji gradi oko sebe ruši se kada sazna da je njegov mlađi brat Dušan, uspešan doktor koji vodi miran porodičan život, iznenada nestao.

  Goran ubrzo saznaje da policija sumnjiči njegovog brata za ubistvo. I dok nepoznati ljudi prete Dušanovoj ženi i sinu, Goran nema kome da se obrati za pomoć. Moraće sam da pronađe brata i zaštiti njegovu porodicu. Potraga za Dušanom uvešće Gorana u zamršen krug nasilja, laži i ucena i naterati ga da učini nešto od čega je godinama bežao – da zakorači duboko u tajne iz prošlosti i suoči se sa istinom o svom bratu, ali i o sebi. –

  Da biste učestvovali u nagradnoj igri potrebno je da, ukoliko to već niste učinili, lajkujete Fejsbuk stranicu portala zrenjaninski.com, a zatim da ovaj tekst podelite sa naše na vašu Fejsbuk stranicu, pod opcijom “javno”.Imena dvoje dobitnika objavićemo do 20 časova na našoj Fejsbuk stranici.

  Dobitnici knjigu mogu preuzeti u knjižari “Delfi” u Aviv parku a ako to učine u subotu od 18 časova moći će da knjigu dobiju sa potpisom autora, Marka Popovića koji će sutra sa Zrenjanincima proslaviti i svoj i rođendan “Delfi” knjižare.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Akcije