• „DOBRO JUTRO“ MAŽI I U GRČKOJ SI NA PLAŽI!

  Gde da se opustite uz pogled na tirkizno more i miris četinara? Iskoristite priliku da upoznate sve čari jednog od najlepših ostrva Mediterana!     Neke od najlepših plaža u Grčkoj, ali i na čitavom Mediteranu smeštene su upravo na Lefkadi. Za ovo ostrvo, njegova najpoznatija letovališta i noćni život u njima, poput Nidrija i […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  „DOBRO JUTRO“ MAŽI I U GRČKOJ SI NA PLAŽI!

  Gde da se opustite uz pogled na tirkizno more i miris četinara? Iskoristite priliku da upoznate sve čari jednog od najlepših ostrva Mediterana!

   

  Lefkada

   

  Neke od najlepših plaža u Grčkoj, ali i na čitavom Mediteranu smeštene su upravo na Lefkadi. Za ovo ostrvo, njegova najpoznatija letovališta i noćni život u njima, poput Nidrija i glavnog grada Lefkasa, verovatno ste već čuli, ali ono što posebno vredi videti krije se u okolini ovih mesta. Prostrane plaže okružene bogatim četinarima i maslinama, a sa poglednom na bistro tirkizno more, učiniće da zaboravite na sve brige, ali će vas pozvati i da istražite baš svaki kutak ovog ostrva. Priliku da, kao pravi pustolovi obiđete svaki zaliv, vidite zadivljujuće vodopade i obiđete bajkovite svetionike pruža i velika nacionalna nagradna igra Dijamanta – „Dobro jutro maži i u Grčkoj si na plaži“.

   

  U portfoliju ove kompanije, margarin Dobro jutro je jedan od proizvoda sa najdužom tradicijom, a vremenom je to postao proizvod bez koga je teško zamisliti doručak, posebno ako je u krugu porodice. Brend Dobro jutro posto je prepoznatljiv po pakovanju koje do danas odražava tradiciju, ali dizajnom prati i aktuelne trendove. Tako baš i vi ovog puta možete da osvojite priliku da tradicionalno dobar doručak sa najdražima preselite na sunčanu mediteransku obalu, gde će vas, pored opojnog mirisa mora i četinara, mamiti i dobro poznat miris Dobro jutro margarina na vrućem pecivu.

   

   

  Ono što je potrebno da uradite jeste da sakupite fiskalne račune za kupovinu 1 kg bilo kog Dobro jutro margarina i pošaljete na adresu: Dijamant, Temišvarski drum 14, 23000 Zrenjanin.

   

  Osim nagrada u vidu putovanja u Pargu, Hanioti, Pefkohori, na Lefkadu i Krf, Dijamant će učesnike obradovati i najmodernijim kućnim aparatima i bogatim paketima svojih proizvoda.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Akcije