• Zrenjaninski džudisti fantastični na Državnom prvenstvu Srbije

    Odlični rezultati zrenjaninskih džudista na Državnom prvenstvu Srbije u džudou za takmičare do 23 godine starosti, vratili su se u grad na Begeju sa dva zlata, srebrom i bronzom.   Zrenjaninski džudisti, članovi Omladinskog džudo kluba (OJT) Proleter MD, predvođeni trenerima Nikolom Savatovićem i Bojanom Cvejićem, na Državnom prvenstvu Srbije u Nišu, u džudou za […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Zrenjaninski džudisti fantastični na Državnom prvenstvu Srbije

    Odlični rezultati zrenjaninskih džudista na Državnom prvenstvu Srbije u džudou za takmičare do 23 godine starosti, vratili su se u grad na Begeju sa dva zlata, srebrom i bronzom.

     

    Zrenjaninski džudisti, članovi Omladinskog džudo kluba (OJT) Proleter MD, predvođeni trenerima Nikolom Savatovićem i Bojanom Cvejićem, na Državnom prvenstvu Srbije u Nišu, u džudou za takmičare do 23 godine starosti, ostvarili su fantastične rezultate.

     

     

    Gordana Bošnjak (+78 kg) i Dušan Sarić (do 81 kg) okitili su se zlatnim medaljama, dok je Nikolina Trivunović (do 78 kg) osvojila srebro a Mihajlo Vujović (do 100 kg) bronzanu medalju.

    -Veoma sam ponosan na naše džudiste i rezultate koje su ostvarili. Na ovaj način zaokružili smo uspešnu sezonu državnih prvenstava po starosnim kategorijama, gde smo se sa svih u Zrenjanin vratili sa po nekom medaljom. Na taj način dokazali smo da se, iz godine u godinu, u našem gradu sve ozbiljnije radi u oblasti ovog olimpijskog sporta – kaže Nikola Savatović, trener OJK Proleter MD.

     

     

    On napominje da sa ovim takmičenjem sezona nije gotova, jer slede pripreme za Evropsko prvenstvo za mlađe seniore u mađarskom gradu Đer, a nakon toga i ligaški deo takmičenja u Super ligi Srbije.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport