• Zoran Tošić Bambi objavio kraj igračke karijere: „Vidimo se u nekoj drugoj ulozi“

    Čuveni fudbaler iz Zrenjanina, sa bogatom internacionalnom karijerom, odlučio je da u 37. godini života okači kopačke o klin.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Zoran Tošić Bambi objavio kraj igračke karijere: „Vidimo se u nekoj drugoj ulozi“
    Foto: zrenjaninski.com

     

    Zoran Tošić Bambi objavio je na društvenim mrežama da se povlači sa fudbalskog terena i time stavlja tačku na svoju igračku karijeru.

     

    – Nažalost, svemu dobrom jednog dana dođe kraj. Nadao sam se da ovaj trenutak nikada neće doći, ali sada sam siguran da je došlo vreme da završim fudbalsku igračku karijeru – naveo je Zoran Tošić Bambi.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Supertalentovani golman Vuk Stojkov potpisao stipendijski ugovor sa Čukaričkim

     

    Kako je istakao, kao klinac je sanjao da zaigra za Partizan, Srbiju i Mančester junajted i imao je sreću da snove ostvari u 21. godini. Prošao je put od Banata i Partizana do Mančester junajteda, Kelna i CSKA iz Moskve.

     

    Usledio je povratak u Partizan, potom je otišao u Taizhou Yuanda, Tobol i za kraj u PAS Lamia.

     

    – Mnogo trofeja, pobeda, uspona i padova, ali ljubav je uvek bila tu. Hvala mojoj porodici, koja je učinila mogućim ovo putovanje. Hvala trenerima, saigračima, svima koji su bili uz mene svih 20 godina. Na kraju, veliko hvala navijačima klubova u kojima sam nastupao, uvek sam osećao iskrenu podršku – poručio je Tošić.

     

    PROČITAJTE JOŠ: MERIDIAN SPECIJAL: Još više igara, još više uzbuđenja

     

    Naglasio je da je posebno ponosan na deset godina igranja za svoju zemlju Srbiju, dodajući da je uvek sa posebnom željom nastupao za reprezentaciju.

     

    – Izlazim iz kopački, ali fudbal i dalje ostaje moja najveća ljubav i strast. Vidimo se u nekoj drugoj ulozi. Vaš Bambi – poručio je na kraju slavni Zrenjaninac, koji je rođen 28. aprila 1987. godine.

     

    Još sportskih vesti možete PROČITATI OVDE.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport