• Uskoro izlazi monografija Fudbalskog saveza grada Zrenjanina: Upućen poziv klubovima

    Monografija Fudbalskog saveza grada Zrenjanin, čiji je autor sekretar FSG Miran Pantelić, biće objavljena početkom jeseni.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Uskoro izlazi monografija Fudbalskog saveza grada Zrenjanina: Upućen poziv klubovima
    Foto: zrenjaninski.com

     

    Fudbalski savez grada Zrenjanina podseća da je još prošlog leta, u planu rada, najavljena izrada monografije koja će pokriti kompletan istorijat fudbala u gradu i okolnim selima.

     

    S tim u vezi, FSG Zrenjanin je pozvao sve klubova, članove ovog saveza, da dostave po jednu fotografiju svoje seniorske ekipe u poslednjih 15 godina.

     

    Traži se i po nekoliko fotografija ekipa iz različitih perioda od klubova koji nisu sa timovima predstavljeni na zvaničnom sajtu saveza.

     

    PROČITAJTE JOŠ: FK Zadrugar imao fantastičnu sezonu: Lazarevljani zasluženo otišli u viši rang

     

    To su Sloga (Jarkovac), Proleter (Neuzina), Naftagas (Boka), KSK Konak 1926, Omladinac FAM (Botoš), MSK (Mihajlovo), ASK (Aradac), OFK Klek, Jedinstvo 2014 (Ečka), OFK Stajićevo, Vojvodina 1928 (Perlez), Potisje (Knićanin) i Tamiš (Farkaždin).

     

    Isto važi i za klubove koji su se takmičili u ranijim periodima: Tisa 1933 (Taraš), Unirea (Jankov Most) Železničar/Crvena zvezda (Orlovat) i Harcoš/Borac (Lukino Selo).

     

    Kliknite na ovaj link i zapratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    Potrebno je da se uz fotografije dostave imena. Rok za dostavljanje fotografija je 15. jul, saopštio je Fudbalski savez grada Zrenjanina.

     

    Još sportskih vesti možete PROČITATI OVDE.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport