• UNIVERZITETSKA REPREZENTACIJA SE PRIPREMA U ZRENJANINU

    ZRENJANIN – Univerzitetska reprezentacija Srbije počela je pripreme za letnju Univerzijadu, koja se od 19. do 30. avgusta održava u kineskom Tajpehu. Naredne dve nedelje košarkaši će se pripremati u Zrenjaninu.     Kako portal zrenjaninski.com saznaje od Bojana Mijatova, direktora JU „Sportski objekti“, košarkaši su već odradili dva treninga u Kristalnoj dvorani i za […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    UNIVERZITETSKA REPREZENTACIJA SE PRIPREMA U ZRENJANINU

    ZRENJANIN – Univerzitetska reprezentacija Srbije počela je pripreme za letnju Univerzijadu, koja se od 19. do 30. avgusta održava u kineskom Tajpehu. Naredne dve nedelje košarkaši će se pripremati u Zrenjaninu.

     

    Kristalna dvorana Zr

     

    Kako portal zrenjaninski.com saznaje od Bojana Mijatova, direktora JU „Sportski objekti“, košarkaši su već odradili dva treninga u Kristalnoj dvorani i za sada su zadovoljni uslovima za treniranje.

     

    – Izlazimo u susret koliko je u našoj moći – kaže Mijatov. – Problem jeste što sistem za hlađenje nije završen, ali i to će biti do kraja ove godine, ističe Mijatov i dodaje da se košarkaši nisu žalili na uslove za treniranje.

     

    Pored selektora Zorana Todorovića, u stručnom štabu univerzitetske reprezentacije Srbije nalaze se pomoćnici Ivan Smiljanić i Marko Dimitrijević, kondicioni trener Filip Mihajlović, lekar Milan Mirković i fizioterapeut Marko Sokić.

     

    Pripreme je počelo 13 igrača.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport