• Trud se isplatio: Pioniri Fudbalskog kluba Bečkerek se plasirali u Kvalitetnu ligu Vojvodine

    Pioniri Fudbalskog kluba Bečkerek ponovo će igrati u Kvalitetnoj ligi Vojvodine.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Trud se isplatio: Pioniri Fudbalskog kluba Bečkerek se plasirali u Kvalitetnu ligu Vojvodine
    Foto: FK Bečkerek

     

    Sjajnu sezonu u Gradskoj ligi Zrenjanin pioniri Fudbalskog kluba Bečkerek krunisali su plasmanom u Kvalitetnu ligu Vojvodine, u koju se vraćaju posle tri godine.

     

    – U Gradskoj ligi smo bili dominantni, a u baražu, na područnom nivou, snage smo odmerili sa ekipom Budućnosti iz Banatskog Dvora. Prvu utakmicu u gostima dobili smo rezultatom 0:3, dok smo na domaćem terenu izgubili sa 2:3, pa smo prošli dalje – izjavio je za portal zrenjaninski.com trener pionira Bečkereka Aleksandar Markoski.

     

    Usledio je baraž za ulazak u Kvalitetnu ligu Vojvodine, u kojem je mlade zrenjaninske fudbalere čekao Radnički iz Nove Pazove.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Matej Pribišić i David Ždrnja: Dvojica Zrenjaninaca u finalu pionirskog fudbalskog prvenstva

     

    – Na gostovanju smo izgubili rezultatom 3:1, dok smo u Zrenjaninu slavili sa 2:0. Pobednika su odlučivali penali i na kraju je rezultat bio 4:1 u našu korist – istakao je Markoski i dodao da pionirsku selekciju Bečkereka čini 25 dečaka 2009. i 2010. godišta.

     

    pioniri fudbalskog kluba bečkerek
    Foto: FK Bečkerek

     

    Aleksandar Markoski je pohvalio i kadetsku ekipu koja igra u Drugoj kadetskoj ligi Vojvodine i koja broji 20 dečaka 2007. i 2008. godišta. Njihov trener je Miroslav Gladić.

     

    Kliknite na ovaj link i zapratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    – Pioniri i kadeti su zaista odlični. Njihov odnos prema obavezama i zalaganje na treninzima su za svako poštovanje. Sve čestitke na želji, volji, odricanju i karakteru tokom cele sezone. Sada sledi zasluženi odmor i punjenje baterija za sledeću sezonu – poručio je Markoski.

     

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Vesti Zrenjanin