• Teniser Zoran Ludoški sportsku karijeru i školovanje nastavlja u Americi

    Jedan od najboljih mladih srpskih tenisera danas putuje u Ameriku, gde će nastaviti sportsku karijeru i školovanje.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Teniser Zoran Ludoški sportsku karijeru i školovanje nastavlja u Americi
    Foto: zrenjaninski.com

     

    Zoran Ludoški iz Zrenjanina dobio je poziv Univerziteta Arizona, koji se nalazi u gradu Tucsonu, da se pridruži tamošnjoj ekipi tenisera i nastavi svoju veoma uspešnu profesionalnu karijeru.

     

    – Oni su mi omogućili bukvalno sve neophodne uslove za dalje bavljenje tenisom. Za univerzitet ću igrati ligu od januara do maja, a za vreme letnjeg raspusta planiram da dolazim u Srbiju i ovde igram ATP turnire – izjavio je Zoran Ludoški za portal zrenjaninski.com, uoči polaska u Ameriku.

     

    Do poziva Univerziteta Arizona je došlo tako što su američki treneri pre dve godine gledali Zorana na juniorskom prvenstvu Evrope u Klostersu. Tamo je izgubio u trećem kolu, ali je postigao fin rezultat, s obzirom na to da mu je bila ulazna godina.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Tekvondo klub Proleter i Jana Đuranović prvi na evropskoj rang listi

     

    – Zapazili su me treneri, pozvali i ponudili neverovatne uslove. Ovaj Univerzitet je među top deset u Sjedinjenim Američki Državama što se tiče tenisa. Uveren sam da ću tamo moći da pružim 110 posto sebe, jer ću imati sve uslove za rad – ističe Ludoški, koji posle prve godine školovanja, koja je opšta, planira da se opredeli za studije biznisa.

     

    zoran ludoški
    Foto: zrenjaninski.com

     

    On napominje da je, s jedne strane, srećan što odlazi, a s druge tužan.

     

    – Srećan sam što ću moći da igram svoj najbolji tenis i što ću tamo imati sve ono što ovde u Zrenjaninu, nažalost, nisam imao i što nisam mogao sebi da priuštim. S druge strane sam tužan, jer neću moći da budem sa svojom porodicom, najbližim prijateljima i trenerima. Ali, šta je tu je, jednostavno moram da idem i da sve izguram do kraja – poručuje naš mladi sagovornik.

     

    Kliknite na ovaj link i zapratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    Zoran Ludoški je, inače, sredinom prošle godine završio juniorsku karijeru. Na rang listi najboljih mladih tenisera bio je 52. na svetu, što je odličan uspeh. Prošle godine je odigrao i dva juniorska grend slema – Australijen open i Rolan Garos.

     

    Od sredine prošle godine igrao je seniorske ATP turnire u Kuršumlijskoj Banji i okolini. Trenutno ima sedam ATP poena i 1.210 je na ATP svetskoj rang listi.

     

    Još sportskih vesti možete PROČITATI OVDE.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 1

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport