• Strahinja Rašović ponovo briljirao: Osvojio još jedno zlato za Boks klub Banat

    Bokseri Banata iz Zrenjanina imali su nastupe u šestom kolu Lige Vojvodine i finalu pojedinačnog prvenstva Vojvodine, održanom 10. marta u Šidu.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Strahinja Rašović ponovo briljirao: Osvojio još jedno zlato za Boks klub Banat
    Foto: Boks klub Banat

     

    Za BK Banat finalni meč boksovao je Strahinja Rašović, u kategoriji do 71kg. Za protivnika je imao takmičara BK Sombor Lazara Radoševića.

     

    Nakon tri runde, jednoglasnom odlukom sudija, Strahinja Rašović je došao do pobede i osvojio četvrtu zlatnu medalju na ovogodišnjem pojedinačnom prvenstvu Vojvodine za svoj klub.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Dušan Milidragović prošlog vikenda debitovao u seniorskom fudbalu

     

    – Bio je to veoma iscrpljujući meč u kojem se Rašović ipak bolje snašao i češće pogađao protivnika – ocenio je njegov trener Milivoj Šojić.

     

    Nakon svih finalnih borbi, osim sedam medalja, Boks klub Banat osvojio je i pehar za najuspešniji klub u kadetskoj konkurenciji.

     

    Aleksa Kašlik i Ognjen Stajić nastupali su u ligaškom delu takmičenja protiv takmičara Slovena iz Rume Stefana Repčeva, u kadetskoj konkurenciji, odnosno juniora Vojina Mitrovića iz BK Rokica iz Loznice.

     

    Nakon tri runde borbe i hrabrog držanja obojice Banatovih takmičara, poraz se morao priznati.

     

    Kliknite na ovaj link i zapratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    – Nešto iskusniji protivnici ovog puta bili su uspešniji, ali iskustvo stečeno u ovim mečevima od velikog je značaja, pogotovo imajući u vidu da se radi o takmičarima koji iza sebe imaju svega nekoliko nastupa. Treniramo dalje i pokušavamo da se maksimalno pripremimo za pojedinačno prvenstvo Srbije koje nas očekuje krajem meseca u Prokuplju – istakao je trener Milivoj Šojić.

     

    boks klub banat
    Foto: Boks klub Banat

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport