• Strahinja Aleksić novo pojačanje FK Naftagas: Došao sam u zdravu sredinu

    Mladi i talentovani Strahinja Aleksić jedno je od novih pojačanja Fudbalskog kluba Naftagas iz Elemira.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Strahinja Aleksić novo pojačanje FK Naftagas: Došao sam u zdravu sredinu
    Foto: zrenjaninski.com

     

    Strahinja Aleksić iz Kovilja, koji igra na poziciji levog krila, prethodnu polusezonu branio je boje GFK Sloven iz Rume i u Elemir je došao kao bonus igrač.

     

    Rođen je 2. februara 2005. a prve fudbalske korake napravio je sa pet godina u Kovilju. Put ga je kasnije odveo u novosadsku Vojvodinu, gde je otišao sa devet godina i tamo je bio sve do punoletstva.

     

    U seniorskom fudbalu je debitovao u dresu Borca iz Šajkaša, gde je proveo šest meseci, a zatim je jednu polusezonu igrao za Sloven iz Rume.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Još jedan Zrenjaninac u redovima Inđije: Savo Arambašić zadužio zeleni dres

     

    – Iz Fudbalskog kluba Naftagas su se zainteresovali za mene i brzo smo se dogovorili oko saradnje, pošto se podudaraju moje i klupske ambicije. Već na prvom treningu sam video da je to jedna zdrava sredina i da će biti dobra atmosfera – priča za portal zrenjaninski.com Strahinja Aleksić i dodaje da je odlično dočekan u novom okruženju.

     

    Kako kaže, pojedine sadašnje saigrače zna odranije sa terena, a lično poznaje jedino Filipa Brankova, sa kojim je igrao u Vojvodini.

     

    strahinja aleksić
    Foto: Privatna arhiva

     

    Igrače Naftagasa će u narednoj takmičarskoj sezoni u Srpskoj ligi „Vojvodina“ sa klupe voditi iskusni trener Dragan Jović o kome mladi Aleksić ima samo reči hvale.

     

    – Imam odličan odnos sa trenerom Draganom Jovićem, i na terenu i van njega, i verujem da će tako i ostati – dodaje naš sagovornik.

     

    Kliknite na ovaj link i zapratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    Sezonu 2023/2024. Elemirci su završili na šestom mestu, sa tri boda manje od gradskog rivala Radničkog iz Zrenjanina, koji se skrasio na trećem mestu. I ovog puta Naftagas u trku ulazi sa velikim ambicijama, o čemu svedoči i dolazak Ljubomira Stevanovića i Miodraga Rudana.

     

    – Očekujem jednu uspešnu sezonu i dobar plasman na tabeli. Ekipa ima kvalitet i velike mogućnosti da stremi ka višem rangu, ali vreme će pokazati koliko ćemo u tome uspeti – poručuje Strahinja Aleksić. 

     

    Još sportskih vesti možete PROČITATI OVDE.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport