• Stefan Gajilović ostaje u zelenom dresu: Inđija mladom fudbaleru ponudila novi ugovor

    Jedan od najmlađih prvotimaca Fudbalskog kluba Inđija Stefan Gajilović i naredne sezone biće u dresu zelene boje.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Stefan Gajilović ostaje u zelenom dresu: Inđija mladom fudbaleru ponudila novi ugovor
    Foto: zrenjaninski.com

     

    Vezista iz Zrenjanina, koji će ovog leta napuniti 22 godine, dobio je od uprave prvoligaškog kluba iz Srema novi ugovor koji je rado prihvatio.

     

    – Ponudili su mi novi ugovor na period od dve godine i bez razmišljanja sam ga prihvatio, s obzirom na to da je saradnja sa FK Inđija sve ovo vreme bila odlična. U klubu sam već tri godine i svi su maksimalno korektni prema meni, počev od trenera, preko stručnog štaba, do uprave. Mislim da ću sledeće sezone imati i više šansi da igram – izjavio je za portal zrenjaninski.com Stefan Gajilović.

     

    Gajilović navodi da je, bez obzira što nije imao neku ozbiljniju minutažu, zadovoljan prošlom sezonom jer je, kad god je dobio priliku da uđe na teren, prema njegovom mišljenju, dobro odigrao utakmicu.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Nikola Aćin i Justin Cvetkov posle osvajanja zlata: Ovakve trke se pamte do kraja života!

     

    – U ekipi su uglavnom bili igrači sa velikim iskustvom, koji su nastupali u veoma dobrim klubovima i u inostranstvu, tako da je sigurno bilo teško izboriti se za svoje mesto u timu. Ove godine je ekipa podmlađena, stigli su novi igrači i nova energija, pa mislim da će biti prostora i za mene i da ću se nametnuti šefu stručnog štaba – ističe Gajilović.

     

    Osim većoj minutaži, mladi zrenjaninski fudbaler nada se i što boljem rezultatu. Prošlu sezonu Inđija je završila kao trećeplasirana, sa ukupno 59 osvojenih bodova, osam manje od Jedinstva iz  Uba i 13 manje od OFK Beograd.

     

    – Ove godine nismo uspeli da uđemo u Super ligu, pa ćemo sledeće probati ponovo da se priključimo eliti – dodaje Gajilović.

     

    stefan gajilović
    Foto: zrenjaninski.com

     

    Sa njim smo, inače, razgovarali u Zrenjaninu, gde je boravio prethodnih dana, po povratku sa letovanja.

     

    – Obožavam da dođem u rodni grad, to činim kad god imam slobodnog vremena, kako bih se video sa svojom porodicom, drugarima… Volim i da odigram partiju tenisa, to mi je neki hobi – otkriva naš sagovornik.

     

    Kliknite na ovaj link i zapratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    Dodaje i da prati rezultate svog bivšeg kluba Radničkog iz Zrenjanina, ali i drugog ovdašnjeg srpskoligaša, Naftagasa iz Elemira, pošto u tim klubovima ima dosta drugara.

     

    – Čujem se i sa bivšim saigračima, naročito sa Markom Kovačevićem. Kad god imam vremena, dođem na stadion i pogledam utakmicu – naglašava Stefan Gajilović.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport