• Poslednjeg dana Letnjih olimpijskih igara naši takmičari osvojili još dve medalje

    Poslednjeg dana Letnjih olimpijskih igara Specijalne olimpijade, koje su održane u Berlinu, reprezentativci Srbije osvojili su još dve medalje.   Takmičarka Hendi sport kluba iz Zrenjanina Katarina Zlatković je u trci na 400 metara osvojila bronzanu medalju. Ovo je Kaćina druga medalja, jer je zlatnu već osvojila u skoku udalj.   PROČITAJTE JOŠ: Banatski cvet […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Poslednjeg dana Letnjih olimpijskih igara naši takmičari osvojili još dve medalje

    Poslednjeg dana Letnjih olimpijskih igara Specijalne olimpijade, koje su održane u Berlinu, reprezentativci Srbije osvojili su još dve medalje.

     

    Takmičarka Hendi sport kluba iz Zrenjanina Katarina Zlatković je u trci na 400 metara osvojila bronzanu medalju. Ovo je Kaćina druga medalja, jer je zlatnu već osvojila u skoku udalj.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Banatski cvet organizovao redovno polaganje za učenička zvanja

     

    Ivan Živkov, takođe iz Hendi sport kluba, u trci na 400 metara osvojio je zlatnu medalju.

     

    – Prezadovoljan sam a svi smo presrećni. Atletski deo reprezentacije osvojio je četiri zlata i jednu bronzu a, što je još lepše, svi Zrenjaninci iz Berlina se vraćaju sa medaljama – kratko je za portal zrenjaninski.com prokomentarisao Borislav Nuhanović, trener atletske ekipe na Letnjim olimpijskim igrama Specijalne olimpijade i trener Hendi sport kluba.

     

    Kliknite na ovaj link i zapratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    Trke na 400 metara bile su jedine na programu poslednjeg takmičarskog dana, jer su zbog kiše od pre nekoliko dana morale biti pomerene.

     

    Olimpijci iz Srbije danas se vraćaju kućama.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport