• Partizanovo dete Bogdan Mirčetić postigao prvi gol u dresu Radničkog 1923

    Fudbalski dijamant iz Zrenjanina Bogdan Mirčetić postigao je prvi gol u dresu Radničkog 1923 iz Kragujevca.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Partizanovo dete Bogdan Mirčetić postigao prvi gol u dresu Radničkog 1923
    Foto: Nenad Kotlajić

     

    Dete Partizana, osamnaestogodišnji Bogdan Mirčetić, u letnjem prelaznom roku došao je iz Humske na „Čika Daču“ i već je počeo da opravdava epitet pojačanja.

     

    U svom trećem nastupu za prvi tim kragujevačkog superligaša uspeo je da se upiše u strelce, potvrdivši samo da se radi o velikom talentu i momku koji predstavlja budućnost Radničkog i srpskog fudbala.

     

    Slavili su Kragujevčani u trećem kolu Superlige Srbije protiv imenjaka iz Niša rezultatom 4:0, a u strelce se upisao i mladi Zrenjaninac, i to u 86. minutu susreta.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Još jedan Novosađanin u crveno-crnom dresu: I Nikola Tedić došao u Radnički

     

    Odlično je mladi ofanzivac odreagovao na centaršut Dilana Ortiza, otvorio stopalo i smestio loptu iza leđa čuvara mreže niškog tima Dimitrija Stevanovića.

     

    – Nema šta, fantastičan osećaj. Dobro sam ispratio akciju, sačekao loptu posle centaršuta Ortiza i smestio je u mrežu. Naravno da mi ovaj gol puno znači na polju ličnog samopouzdanja i daću sve od sebe da ih bude još u nastavku sezone – izjavio je Bogdan Mirčetić za klupski sajt.

     

    Kliknite na ovaj link i zapratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    U tekstu objavljenom na sajtu FK Radnički 1923 se navodi da je pred izabranicima trenera Feđe Dudića nimalo lak zadatak da odgovore očekivanjima svojih navijača i ponove, ako ne i nadmaše, uspeh iz prethodne sezone, koju su okončali među prvih pet timova na superligaškoj tabeli.

     

    – Siguran sam da ćemo, ako ne nadmašiti, onda barem ponoviti rezultat iz prethodne sezone. Dobar smo kolektiv, imamo veliki broj kvalitetnih igrača i, ukoliko budemo igrali u skladu sa mogućnostima, uspeh sigurno neće izostati – uveren je Mirčetić.

     

    Još sportskih vesti možete PROČITATI OVDE.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport