• Odigran Zavičajni futsal kup Republike Srpske u Srbiji (Foto)

    Treći Zavičajni futsal kup Republike Srpske u Srbiji održan je u subotu, 1. decembra, u Kristalnoj dvorani u Zrenjaninu, a u poslepodnevnim satima odigrane su tri finalne utakmice kupa u konkurenciji pionira, veterana i seniora.   U konkurenciji pionira 2005/2006. godište slavili su Zrenjaninci koji su u finalu savladali ekipu Srebrenice rezultatom 3:0, a strelci […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Odigran Zavičajni futsal kup Republike Srpske u Srbiji (Foto)

    Treći Zavičajni futsal kup Republike Srpske u Srbiji održan je u subotu, 1. decembra, u Kristalnoj dvorani u Zrenjaninu, a u poslepodnevnim satima odigrane su tri finalne utakmice kupa u konkurenciji pionira, veterana i seniora.

     

    U konkurenciji pionira 2005/2006. godište slavili su Zrenjaninci koji su u finalu savladali ekipu Srebrenice rezultatom 3:0, a strelci su bili Ognjen Babić, Tadija Ivanica i Ivan Milanović.

     

    U kategoriji veterana, u finalu su se sastali Zavičaj Temerin i Bratunac, a pobedili su Temerinci rezultatom 3:2.

     

    Kod seniora, pobednika kupa odlučili su penali. Domaćin SAS uspeo je na taj način da savlada ekipu Srpske, a golman „sasovaca“ Đuro Rodić proglašen je za najboljeg aktera meča.

     

    Organizatori ovog kupa bili su Ustanova Republike Srpske u Srbiji, Zavičajno udruženje „Kraljeva Gora“ – Zrenjanin, KMF SAS i Zavičajno sportsko udruženje „Drina Una“ iz Beograda.

     

    Takmičare i gledaoce su pozdravili pomoćnik direktora Kancelarije Republike Srpske u Beogradu Borislav Maksimović i pomoćnik gradonačelnika Zrenjanina Simo Salapura.

     

    Tekst i foto: Zoran Bogaroški

     

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport