• Novi uspeh mladih odbojkaša: Pioniri i pretpionirke Proletera slavili u subotu

    Pioniri Odbojkaškog kluba Proleter iz Zrenjanina ostvarili su juče novi uspeh. Oni su u školskoj sali u Ravnom Topolovcu savladali ekipu OK Srem iz Sremske Mitrovice maksimalnim rezultatom 3:0 u setovima.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Novi uspeh mladih odbojkaša: Pioniri i pretpionirke Proletera slavili u subotu
    Foto: OK Proleter

    – Dečaci nastavljaju da nižu pobede. Moram da ih pohvalim zbog novog trijumfa, ali i da istaknem da sam u subotu očekivao bolju igru mojih momaka. Stekao se utisak da im je pala koncentracija tokom igre – rekao je trener pionira Proletera Darko Jančić.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Odbojkašice OŠ „Petar Petrović Njegoš“ trećeplasirane na međuokružnom takmičenju

     

    Za pionire su igrali: kapiten Zečić, Stankov, Štrbac, Šesto, Tričković, Jelisić, Funduk, Tančić, Markov, Šamanc, Banč, Rakić, Stoiljkovski i Zarin.

     

    pretpionirke proletera
    Foto: OK Proleter

     

    Najmlađe odbojkašice kluba, pretpionirke, juče su savladale selekciju OK Hercegovina maksimalnim rezultatom 3:0 u setovima i tako upisale još jednu pobedu.

     

    Za pretpionirke su igrale: kapitenka Gordić, Puhalo, Čičković, Bošković, Đorđević, Stanojević, Kapor, Uvalin, Rogan, Štrbac, Manojlović i Bogasenieva.

     

    Kliknite na ovaj link i zapratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    U periodu od 22. do 24. decembra pioniri OK Proleter učestvuju na četrnaestom Novogodišnjem festivalu odbojke u Novom Sadu, koji organizuje Odbojkaški savez Vojvodine. Na njemu će nastupiti i pionirke zrenjaninskog kluba.

     

    Marijana Berbakov je jedno od najznačajnijih imena zrenjaninskog plivanja

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport