• Kajak klub Begej osvojio devet medalja: Sjajni Marko Lakatuš i Danilo Đogović

    Na jezeru Tikvara, kod Bačke Palanke, uz učešće više od 300 takmičara iz 24 kluba, održano je otvoreno prvenstvo Vojvodine u kajaku i kanuu na mirnim vodama. Uz domaće, nastupili su i klubovi iz Hrvatske, Bugarske i Kine.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Kajak klub Begej osvojio devet medalja: Sjajni Marko Lakatuš i Danilo Đogović
    Foto: Kajak klub Begej

     

    Kajak klub Begej iz Zrenjanina takmičio se u kategorijama pionira, kadeta i juniora i osvojio je devet medalja – pet zlatnih i četiri bronzane.

     

    Pored pojedinačnih rezultata, Kajak klub Begej ekipno se okitio sa dva pehara, srebrnim u konkurenciji pionira, i bronzanim u kadetskoj konkurenciji.

     

    Najbolji pojedinci ovog takmičenja iz redova Zrenjaninaca su Marko Lakatuš, sa osvojene četiri medalje, tri zlatne i jednom bronzanom, i Danilo Đogović, sa jednim zlatom i tri bronze.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Maestralnom pobedom u ringu, bokser Andrej Racić izborio mesto u kadetskoj reprezentaciji

     

    Takmičari Begeja su u čak pet disciplina prvaci Vojvodine.

     

    Zlatne medalje osvojili su kod pionira Marko Lakatuš (dve), Ana Zvekić, Marko Lončarski i dvojac Marko Lakatuš i Danilo Đogović

     

    Bronzane medalje u pionirskoj konkurenciji osvojili su Danilo Đogović (dve) i Ana Zvekić, a među kadetima dvojac Marko Lakatuš i Danilo Đogović.

     

    kajak klub begej
    Foto: Kajak klub Begej

     

    Takmičili su se i zauzeli mesta među prvih deset i Una Kordić, Una Džeferdanović, Una Balint, Jelena Nikolić, Luka Oklobdžija, Luka Popov, Teodor Stojko, Nemanja Vlatković, Elena Trubajić, Marko Rakić i Petra Potkonjak.

     

    Kliknite na ovaj link i zapratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    „Kajak klub Begej je posle tri godine učestvovao na prvenstvu Vojvodine. Smatrali smo da je ovo dobra prilika da se proveri forma i da se kroz dva dana takmičenja stekne rutina veslanja na 500 i 1000 metara. Zadovoljni smo postignutim rezultatima, i pojedinačno i ekipno. Posebno smo zadovoljni nastupom takmičara koje pripremamo za nacionalno izborno takmičenje i za ulazak u nacionalne selekcije mlađih kategorija“, poručuju iz Kajak kluba Begej. 

     

    Još sportskih vesti možete PROČITATI OVDE.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport